JESUSLIVET - KOM HER OG HØR.

Kom her og hør


År 1968.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkKom her og hør Herrens jeres Gud. (Josvas Bog. 3.9)

Der var sket et generationsskifte. En ny leder i Israel var kommet på førstepladsen. Herrens tjener Moses var død, der skulle ske store begivenheder.. Folk stod lige på grænsen til at gå ind i det land de var blevet lovet. Og de skulle gå over Jordan for at de kunne tage landet i eje.Nu stod den nye leder og gav folket ordre til først og fremmest at hellige sig, fordi i morgen vil Gud Herren gøre et mirakel i blandt jer. Derefter fik præsterne ordre til at løfte pagtens ark, og gå foran folket.Gud Herren talte til Josva, og Josva adlød Gud Herren og talte til folket. Han sagde til folket at de skulle her og høre Gud Herrens tale. Læg mærke til Josva kom ikke til folket, men de skulle komme til ham og høre hvad Gud havde beordret dem til.


Det er os der skal komme og høre hvad Gud Herren siger og udføre Hans befalinger, som tjeneren siger til os at gøre. Vi skal ikke bare være overhørig når talen lyder til os. Kom her til. Herren vil sige jer noget.Men ak. Mange ledere står og siger kom til os og hør. Vi lytter forventningsfulde til dem, alle siger de at de skallede folket til det lovede løftes land. Vil alle føre folket hen til Gud? Nej og atter nej! Vi lever i et land som har kristen som et navn og ikke af gavn. Folkets ledere siger ikke altid. Kom her og hør hvad Herren jeres Gud siger. De siger. Kom og hør hvad vi har at sige og det er os der skal føre jer til landet. De siger ikke altid. Det er Gud der skal føre jer ved at I er lydige mod Ham. Ofte siger de. Kom og hør vores ord, det er vores ord der frelser og fører jer til landet.


Josva adlød Gud Herren og kaldte folket sammen, så de kunne få at vide hvad Gud Herren sagde og ikke hvad Josva eventuelt ville mene og sige. Det var ikke Josva der skulle føre folket men Gud.Josva forstod nødvendigheden af, at folket skulle høre Herrens Ord. Troen kommer af det der høres og det der tales skal være Herrens Ord, ellers kommer folket til det forkerte land.Vi som kender Herrens Ord og lever i tro på det, har et stort ansvar, også i dag, for at det er Herren Jesu ord der høres og tales. Vi må sige, som Josva gjorde. Kom her og hør Herren vor Guds Ord. Vi må invitere dem ind der ind hvor Herrens Ord forkyndes.Og lad så Ordet fuldende sin gerning iblandt os, ved at vi gør som Ordet siger til os. Og da vil vi alle erfare at Ordet om korset og Jesus Kristus, virkelig frelser os helt og fuldt ud leder os til Landet som Gud har lovet os.

Kom her og hør Herren jeres Guds Ord. (Josva.3.9).

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362540

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,3538551330566sekunder