JESUSLIVET - KONGEN KOMANDERER OS TIL.
Kongen kommanderer os tilÅr 2008.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Teksten i dag. Er fra Mattæus evangeliet kap. 6 vers. 25-34. Og Mattæus Evangeliet. Kap 7.vers 1—6.


Prøv at lægge godt mærke til. Jesus kommanderer os til ikke at være bekymret for noget som helst. Jesus er kongen som har kommandoen, over os. Alt for mange overser Jesu myndige kommandoer som Han giver os i Hele den Højt Hellige Skrift. Han har myndighed og autoritet, og om vi alle er lydige mod Ham, følger ham som vi så fint siger vi gør. Så gør vi det Han byder os.


Nu kommanderer Kongen os til ikke at være bekymret for noget som helst. Ford. Gud Jesu Far og vores Far giver os alt hvad Han ser vi trænger til. Jeg tror. Vi ofte er bekymrede helt uden grund fordi. Vi er begærlige. Vort kødelige begær begærer ofte imod Jesu Ånd og vil have både det ene og det andet. Hvorfor ikke være taknemlig over alt det vi har fået og holde op med at lade samme begær som ikke kristne har styre vore tanker og liv? Er livet ikke langt mere værd end klæder og ting. Ting som ikke har nogen evigheds værdi. Hvorfor være bekymrede, når Jesus vor Konge nu byder os ikke at være det?


Nøgne kom vi her til og nøgne går vi her fra. Nej ikke helt nøgne. Vi iklædes en ny ren hvid klædning. Men vi skal ikke samle alverdens skatte her på jorden. Men i stedet samle os skatte i Himmelen. Som det også står i. Mat. 6.v. 24. Ingen kan tjene to herre på engang, du vil enten hade den ene og elske den anden. Tænk over Jesu Ord. Han siger dem ikke bare for sjov for at vi bare kan trække på skulderne og være ligeglad og bare gøre som vi plejer.


Du er som genfødt underlagt et andet Kongedømme end du var før, og her er det Jesus Kristus der har kommandoen og ikke dig og dine begær.

Du kan ikke tillade dig at frasortere et eneste Ord fra De Kanoniske Skrifter indblæst af Gud selv. Skrevet af profeter udvalgt der til af Gud. Er du klar over du skal møde alle dem du læser om i Bibelen? Hvad vil du sige til dem, når de spørger dig hvorfor du ikke hørte efter hvad de skrev til dig?


Det er også livsvigtig at du skeler mellem at dømme og bedømme. Mattæus. 7.vers 1-6. Den dom du dømmer med vil du uden tvivl selv blive dømt med. Det læser du også om i Rom.kap2. Det gælder også når du støder din fod på Ordet. Og du rammes af Ordets sværd. Da kan du på ingen måde tillade dig at sætte dig op som dommer og dømme ordet ved at du ikke tror på det det læser og gør det Ordet byder dig at gøre. Du vil selv blive dømt efter dine gerninger.


Gud stiller dig hele tiden overfor valg. Det er ikke Gud der skal vælge Hans det gode og velbehagelige for dig. Det er dig der i samstemmighed med ordet må træffe dine egne valg, som du dømmes ud fra.


Det være sig også, om du hele tiden er ude med riven og er efter din næste. Selvfølgelig med Bibelen i hånden. Gud har ikke givet os Ordet for at vi skal smide om os med det. Er du helt klar over. Guds Ord er Helligt, pur, rent. Og ingen kommer ustraffet godt fra at misbruge Ordet. Ordet er til tugt, formaning og opbyggelse. Men det er Jesu Ånd igennem den enkelte der gør det og ikke vort kød. Vor gamle natur som gerne vil vise en eller anden at vi er så retfærdige og hellige. Al menneskeligt pral og hovmod vil få enhver der udøver det til at falde og det menneskes fald vil blive stort.


Prøv lige at granske, meditere grundigt over Jesu Kongens spørgsmål til dig i dag. Mat 7. V.3. Hvorfor ser du osv. Jesus spørger dig lige ud. Hvorfor? Har du nogen ret til at sætte dig op til dommer over nogen? Har du ret til at gå i rette med Ordet, som Guds Søn siger til dig. Den dom du dømmer din næste med dømmes du selv ud fra.


Ofte er folk under anklage. De siger. Vi er så fordømte. Og anklageren vil ikke holde sig borte fra os. Men vi læser i Rom.8 der ikke er nogen fordømmelse for dem som er i Jesus Kristus. Det er rigtig. Vi er frie for al slags fordømmelse, men kun om vi stadig er i Sønnen Jesus Kristus er vi frie for al fordømmelse. Dvs. Fordømmer vi andre. Da er vi ikke i Kristus og vi dømmes selv.


Vi har ikke ret til hverken at sætte os op til dommer over Gud i Ordet og frasortere det der ikke bekommer os vel. Vi må i alle ting underordne os Guds Ord der i ligger vor egen befrielse fra enhver dom.


Guds Ord er som en bommesrang. Det rammer os altid med dobbelt styrke om vi ikke selv er i Ordet og lever i det.


Så er det nu ingen fordømmelse for dig om du stadig er i Jesus Kristus med hele dit liv.


Om alt kun virker som noget der burde være som Ordet siger. Så må du komme til Jesus og lade Ham levende gøre Ordet Ham selv i dit indre og du vil erfare at. Ordet også er levende for dig.


DET ER DIG DER MÅ KOMME TIL JESUS. HAN VENTER PÅ DIT HELHJERTEDE JA TIL AT UNDERALÆGGE DIG HANS AUTORITET ORDET.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362727

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,65116786956787sekunder