JESUSLIVET - KORSETS HENSIGT
Korstes hensigt.Www.bibelen.dkVor Herre Jesus Kristus, havde et eneste mål, en hensigt med at dø på korset. I Hebr. 12.2 står der. At Jesus for at få den glæde der ventede Ham, udholdt korset, uden at ænse skammen.

Hvor i bestod den glæde?
Er det en glæde at vor Herre og Frelser udholdt et kors, og var ligeglad med skammen? Nej. Ikke set med vore øjne. 1. Peter. 3.18. siger. Jesus Kristus døde for at, Han kunne føre jer til Gud.

Det er en enorm stor kløft mellem menneskerne og Gud. Synden er grunden til denne dybe kløft. Lige som den fortabte søn gik til et fremmed land, sådan gik vi alle bort, til et i Guds øjne fremmed land. Vi gik til syndens land. Menneskerne havde afbrudt sit fællesskab og liv med Gud. Genstridighed og oprør havde fremkaldt kløften.

Hvordan kunne der bygges en bro over den kløft?

En bro skulle der til, mellem os genstridige syndere og den almægtige Hellige Gud. Der måtte et Golgatas offer til, der måtte er forsonings-mirakel til. For at bygge en bro over kløften, mellem os og Gud.

Kun en vej.
Der er kun en eneste vej for os at gå, i tro. Der er kun en vej vi kan komme til Gud på. Det er korsets vej, den smalle vej. Til Jesus Som er vejen Sandheden og Livet. Vor Herre Jesus sagde. Ingen kommer til Gud Far, uden ved Mig. Der er ikke nogen mellemvej til Gud. Om du ikke går ad korsets blodbestænkte vej kan du ikke komme til Gud og vil ende i fortabelsen.


Målet med vor Herre Jesu kors død var at føre os tilbage til Gud.

I Gal.3.18 står der. Jesus Kristus løskøbte os fra lovens forbandelser, idet Han selv blev en forbandelse for os. For vor skyld blev Jesus det, Han døde for at frelse os fra straffen, pga. den brudte lov. Guds lov siger. Den sjæl der synder skal dø.

Jesus Kristus blev født af en kvinde, ligesom os, født under loven, for at han skulle løskøbe dem der var under loven. Jesus var syndfri. Guds lov kunne ikke anklage Ham. Han kunne se enhver i øjnene og sige. Hvem af jer kan overbevise Mig om synd? Jesus, den syndfri tog lovens forbandelser på sig, og satte os således fri for lovens forbandelser.

Du som tror er fri.
Pga. Jesus stedfortrædende død, er enhver troende fri for straffen for at have brudt Guds lov. Uvejret fra Sinai (Guds dom over ufrelste) indebærer ikke nogen rædsel for os. Vi er løskøbte fra lovens forbandelse, af Jesus Kristus vor Herre, som bar al vor synds forbandelse op på Golgatas kors.

Vi blev Guds retfærdige.
Vi læser også, at Jesu Kristus døde, for at vi skulle blive Guds retfærdige i Ham. At blive ført til Gud er godt, at blive tilgivet godt, men at blive retfærdiggjort, af Guds nåde ved tro, er er meget bedre. Da Jesus Kristus døde i vort sted, gjorde Han det muligt for Gud at tilregne os Jesu Kristi retfærdighed

Paulus ønskede at stå for Gud, iklædt den retfærdighed, som er i Jesus kristus ved at vi tror på Ham. Han ville ikke stå i den menneskelige retfærdighed. Skriftens vidnesbyrd er. At uden hellighed skal ingen se Gud, ville total udelukke ethvert menneske fra nogen sinde at se gud, om det ikke var at Jesus Kristus døde, for at vi kunne blive Guds retfærdighed i Ham.

Hensigten med Golgata gør os i stand til at stå foran Gud, iklædt Guds Søns pletfri, renhed.

Et af korsets andre måls hensigt.
Paulus peger i Gal. 1.4 på et af korsets andre mål. Jesus Kristus døde for os for at udfri os af den nuværende onde verden. Golgatas råb, er et råb om adskillelsen fra denne verden.

Grunden til at du behøver at blive adskilt fra denne verden, siges med udtrykket. Den nuværende onde verden. At leve i nuet og ignorere fremtiden er farligt. Her er det at materialismen kommer ind, at leve for det timelige (jordiske), verdslige, det materielle, er at glemme det evige og åndelige.

Du behøver også at blive frelst fra den nuværende onde verden.

Ondskaben der naglede vor Herre og Frelser Jesus Kristus Guds Søn, fast til korset, er en verdslig ånd, som også vil besætte og styre dig, hvis du tillader den det.

Hensigten med Golgatas kors er også frihed.
Hensigten med korset er at frigøre dig helt fra den nuværende onde verdens ånds herres/Satans indflydelse, så du fuldstændig kan gøre Guds, ikke din eller verdens vilje. Golgatas kors står imellem ethvert sandt Guds barn og den vej der forkaster Jesu Kristi korsvej.

Hensigten med Golgatas kors er også fællesskab.

Jesus Kristus døde for, at de som lever ikke længere skal leve for sig selv, men for og i Ham som døde og opstod for dem. Begrænset adskillelse fra den nu værende verden er ikke fyldestgørende (nok).

Gud ønsker dit liv helt 100% overgivet til Jesus Kristus.

Dr. Grenfeld i Labrador, blev kaldt til en døende mand i en fiskerskude. Da han kom ind i kahytten, sagde manden. Jeg er den mand der frelst for to år siden ved et møde i X. udmærket svarede doktoren, hvad forskel har din omvendelse gjort i dit liv? Spørg skipperen, svarede den døende mand. Den mand var gået ind i det der var hensigten med Golgatas kors. Han havde levet for den ene og var død for Ham/Jesus.

Endeligt var hensigten med vor Herre Jesu død på korset.

Guds hensigt med Jesu død på korset var og er. At vi skulle leve sammen med Ham i Herlighedens evighed. Det er et af de store motiver for Golgata-miraklet. Det var glæden, den glæde der lå foran Jesus Kristus, glæden over at bringe mange til Evighedens herlighed. Glæden over at dele hele sin herlighed med os i al evighed.

Kom til Jesus Kristus i dag, og lad korsets fulde hensigt blive opfyldt i dit liv.

Gud ønsker dit liv helt 100% overgivet til Jesus Kristus.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367361

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50118589401245sekunder