JESUSLIVET - KORT VÆKKELSESTID I RUSLAND.Kort vækkelsestid i Rusland


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Resume

Victor Clemenko , en russisk født evangelist og sanger beretter følgende på Betesda Bibelcamping sommeren 1988:


Herren sagde til mig:" Jeg giver en kort vækkelsestid til Rusland og jeg vil åbne dørene til Rusland når du er 45 år."


I dag høres ord som glasnost og perestrojka. Gorbatjov har offentlig sagt:" Vi ændrer lovene så de kristne får frihed."


Jeg er lige fyldt 45 år.


Herren sagde videre:" men jeg vil stænge dørene når du er ? år

(det åremål vil jeg ikke nævne) Det bliver en kort tid, en uhørt kort tid, der skal komme undergrunds forsamlinger som. vil blive vækkelseskanaler. Der vil ske forfærdelige ting i Skandinavien. Russerne vil starte den 3. verdenskrig. Der kommer til at ske et blodbad i Skandinavien. Rusland vil tage Skandinavien med vold. Den militære magtapparat vil blive sat ind og overtager Skandinavien natten over. Herren sagde også at Menigheden vil blive bortrykket meget snart.


Historien har vist at hver gang stat og kirke forenes da udbryder der forfølgelse af de kristne. I dag forenes den russisk ortodokse kirke med den kommunistiske stat.


Nu refererer jeg fra en bog skrevet af russisk kosak i fængsel. En medfange der var præst fortalte at kommunisterne havde ført ham. til en gammel kirke (i 1949) Denne kirke var fuld af gamle kostbarheder samlet fra kirker, guld, ikoner, gamle ting. De viste ham det alt sammen og sagde til ham at på et tidspunkt hvor kommunismen er svag vil vi give det alt sammen tilbage til kirken. Siden vil vi tage det tilbage igen når vi igen bliver stærke. Gorbatjov bluffer den hele verden. Vi har ansvaret at evangelisere lige nu. Kun en kort tid er dørene åbne i Rusland. Kommunisterne vil tage de kristne tilbage akkurat som Farao ikke ville slippe israelitterne i ørknen.


Tre gange sagde Herren til mig:" Når du er 45 år åbnes dørene i Rusland, men du bliver ? år bliver de pludselig lukket igen.


Så siger Herren:" Fast, græd og bed om. tiderne skal ændres, da skal du få dobbelt kraft.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358149

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35652112960815sekunder