JESUSLIVET - LÆR MIG AT BEDE RET.Lær mig at bede ret


www.Bibelen.dk


Hvordan beder man så man får svar. Eller hvad skal man sige/tænke?Når man er født på ny beder man altid i sin ånd. HelligÅnden inde i en går altid i forbøn med uudsigelige sukke, nat og dag beder Han for os.At være født på ny, en kristen, handler ikke om bestemte bønneremser, som i andre religioner. Gud er alle kristnes Far. Til Gud Far kan vi sige og tænke med de ord vi har lyst til. Det at bede er faktisk samtale med Gud. Vi taler til vor Far. Og en far kan man sige alt til uden at skulle forklare al ting ned til mindste detalje. Gud vor Far kender os bedre end vi selv gør.Hvordan skal man så holde sine hænder, skal vi folde hænderne, løfte dem, lukke øjnene. Hvordan? Vi kan helt frit bede/snakke med Far som vi vi vil. Nogen bruger at folde hænderne så de bedre kan koncentrer sig, når de gør det ved de at de henvender sig til Gud Far og koncentrer sig om at lytte efter et svar. Eller vi kan løfte vore hænder for at vise hvem der er Herre, hvem vi tilbeder og beder til, så vidt jeg ved, har de allerførste kristne gjort det på den måde, med løftede hænder viser vi også vor overgivelse til Gud. Er man glad, kan man juble, er man ked af det, kan man græde, råbe eller måske bare sukke. Han lytter, uanset hvordan vi beder. Vi kan sige ordene højt, vi kan tænke dem inde i hovedet. Vi kan synge dem, eller vi kan læse dem op fra en bog.Det er dog ikke vores kropsholdning, der er afgørende, men at vi har tanker og sind rettet mod Gud.Det at bede handler om vi i tro og tillid deler vore liv sammen med Gud. Vi har fået Hans Ånd, Hel lige Ånden så vi altid kan bede i den samme Ånd som Jesus gør det. Der ved er vi et´ i Ånden.Om du bruger Gud eller Jesus når du beder, skal du ikke være så bekymret over. Bare dit hjerte tro på det er Gud der høre din bøn og giver dig bønnesvar gennem din tillid til Jesus.Jesus lærte os nu for øvrigt også selv Fadervor. Jesus har selv sagt. Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det (Johannes-evangeliet kapitel 16, vers 23).I sær en ting er vigtig, det er at bede med hjertet. Et ærligt hjertesuk siger ofte langt mere end farisæernes remse-bønner.Tro på at Jesus også selv går i forbøn for dig og dit behov ved at Han beder til Far samtidig med du gør det.

Fader vor
Du som er i Himmelen
Helliget blive dit navn
Komme dit rige
Ske din vilje, som den sker i Himmelen, således også på jorden
Giv os i dag vort daglige brød
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere
Led os ikke ind i fristelse
men fri os fra det onde
for dit er riget, magten og æren i evighed
Amen

Hvor bønnen får magt står Guds engle som vagt.Det bedste du kan gøre er at snakke lige ud af posen/munden lige som du tænker og føler, uden alle mulig tanker om hvad du nu skal sige. Og så er det vigtig du benkeder med din mund hvad du tror på. Sig det lige ud luften. Bekend Jesu navn overfor magterne og myndighederne. Byd i tro Satan slippe sit tag i uigenfødte mennesker, byd Satan fosvinde fra din vej i Jesu navn og han vil flygte for Jesu navn.
Vær for øvrigt altid Gud taknemlig i dit hjerte uden at du knurrer mod Hans svar til dig. Gud er din Far og som din Far ved Gud altså altid hvad der tjener dig aller bedst.Regn med at du får bønnesvar på Guds måde og ikke altid som du selv tænkte det kunne ske på.Vær udholdende i bønnen. Ikke for Guds skyld men overfor fjenden så han må give slip på sit bytte. Tro på du har fået det og du skal få det som er Guds viljes beslutning for netop dig

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362202

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37346005439758sekunder