JESUSLIVET - LAD GUDS ORD MÆRKE DIG.


Lad Guds Ord mærke digÅr 2011


www.Bibelen.dk


Vi kender til mærker. Fx pris mærker og vi kan også få et mærke sat på os, af andre eller livet kan mærke os. Nogen er dødsmærket.I Åbenbaringen. Siger Jesus om et mærke, Han sætte på os- Guds stempel. Skulle vi så ikke lade Guds Ord sætte sine mærker på os? Tillade Gud i sine Ord at over stemple os?Prøv at forestil dig selv som en plakatsøjle. Den bliver overklistret med mærker, der hvor der er en lille plads kommer der straks en anden og sætter sit mærke på. Sådan er det også for os. Der hvor vi ikke har Guds Ord sat som et mærke i vore liv, vil fjenden komme og sætte sine mærker. I sær et det vigtig vi sætter Guds Ords mærker ind i vore tanker, så der ikke er plads til hverken vore egne eller fjendens mærker. Ords. 4,20-22: ”Mærk dig, min søn, mine ord, bøj øret til, hvad jeg siger; det slippe dig ikke af syne, du vogte det dybt i dit hjerte, for det er liv for dem, der finder det, lægedom for hele hans legeme.””Jeg ved hvilke tanker, jeg har om jer, tanker om fred og ikke om ulykke, at jeg må give jer fremtid og håb” Jer.29,11 ”Ham, der er i jer er stærkere end i ham, der er i verden” 1. Johs.4,4.Sig ikke.

Jeg kan ikke. Gud er i dig, såfremt du har Hans HelligeÅnd i dig. Han som er i dig er langt, langt stærkere end alt som kan være imod dig, også dine egne tanker om, du jo ikke kan, eller tanken om ja, men det nytter jo ikke noget, jeg glemmer det jo igen, det bliver jo ikke bedre af det.Du kan meget om du vil?

Kan du ikke læse, kan du lytte. Kan du ikke lytte, kan du se. Hvor der er en vilje er der også en vej. Men, kun en vej. Jesus er din Vej, dit Liv og din Sandhed. Om ikke andet kan du begynde med at takke i dine tanker. Du kan også begynde at tænke på andre end dig selv, og din egen situation ved at du begynder at bede for nogen.Jesus, der er i dig er stærkere end i ham, der er i verden” 1. Johs.4,4. Er du stadig i Ham ved at du tror på Ham, og gør som Han har sagt du skal gøre? Nemlig tro på Herren Jesus så skal du blive frelst. Frelst vil også sige, blive hel, eller få helbredelse ved Hans sår for alle dine sår i dit indre.Alt det du har læst i Bibelen og hørt er dit.

Du har fået det serveret på et fad, det er op til dig at række dine hænder frem og tage for dig af fadet, du skal selv putte det i munden, ned i dit hjerte/sind. Da vil du erfare. Guds Ord gør det der står skrevet. Om du dog bare ville tro er alle tinge mulige for dig.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367351

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55850791931152sekunder