JESUSLIVET - LAD NU GUDS ORD BO I DIT HJERTE.Lad Guds ord bo i dit hjerte


År  2011


www.Bibelen.dk


Lad Jesu Kristi Ord bo i dig.

Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer. Undervis og forman med al visdom hinanden... syng med tak i jeres hjerte til Gud. Kol. 3,16.


Ordet

I begyndelsen var Ordet/Jesus, og Ordet/Jesus var hos Gud, og Ordet/Jesus var Gud. Han/Jesus var i begyndelsen hos Gud. Alt blev til ved ham/Jesus, og uden ham/Jesus blev intet til af det, som er. I ham/Jesus var liv, og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. (eller som det det står i nogle oversættelser. Mørket fik ikke bugt/magt over det/Jesus).Joh. 1.1-5. (Læse selv i Bibelen hvad Ordet siger)


Johannes vidner om Ham.

Johannes vidner om ham/Jesus og råber: Det var om ham/Jesus, jeg sagde: Han/Jesus, som kommer efter mig, har været der forud for mig, for han/Jesus var til før mig. Af hans/Jesu fylde har vi alle modtaget, og det nåde over nåde. Joh 1.15-16.


Hvor er da Guds rige?

I enhver som tror på Jesus. Ligesom Moses ophøjede slangen i ørkenen, sådan skal Menneskesønnen/Jesus ophøjes, for at enhver, som tror, skal have evigt liv i ham/Jesus. For således elskede Gud verden/dig, at han gav sin enbårne søn/Jesus, for at enhver, som tror på ham/Jesus, ikke skal fortabes, men have evigt liv. Gud sendte ikke sin søn/Jesus til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham/Jesus. Den, der tror på ham/Jesus, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Og dette er dommen, at lyset/Jesus er kommet til verden, og menneskerne elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde. For enhver, som øver ondt, hader lyset/Jesus og kommer ikke til lyset/Jesus, for at hans gerninger ikke skal afsløres. Men den, der gør sandheden, kommer til lyset/Jesus, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud. Joh.3.14-21.


Har vi ikke noget at takke Gud for?


Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer. Undervis og forman med al visdom hinanden... syng med tak i jeres hjerte til Gud. Kol. 3,16.


Vi skal vælge.

Det er os der skal give Guds Ord tilladelse til at bo hos os. Så du det? Både i os og hos os. Jesus vil gerne bo ikke kun uden for os, som en man tager frem i ny og næ. Han ønsker ved sin HelligeÅnd at bo i os. Den, der tror på ham, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskerne elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde. For enhver, som øver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afsløres. Men den, der gør sandheden, kommer til lyset, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud. Joh. 3.18-21.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362153

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37530088424683sekunder