JESUSLIVET - LAD OS GÅ TIL ZION.


Lad os gå til Zion


www.Bibelen.dk


Esajas.14.30-32.

Herren Kongers Konge, lader de arme ligge på grønne enge. De arme er både de der ikke ejer noget i denne her verden. Men det gælder alle som er fattige (arme) i sig selv. Er vi rige i os selv og mener vi ved alt og selv kloge så lader Gud Herren os ikke ligge på Sine grønne enge.


Herren Jesus er den gode hyrde overfor arme og forblæste. Salmer 23. Herren er vor hyrde Han lader os ligge på grønne enge til Hans hvilens vande leder Han os. Han styrke os på vor vandring mod landet. Esajas. 14 32. Zion = Guds bjerg. Herren vor Gud har grundfæstet Zion.


Lad os gå op til Zion.

Der findes et Zion hvor på der ligger en stad(by) Byen er placeret på Guds Hellige bjerg. I den by kommer ingen uretfærdig ind. Derfor Helliggøres vi på vores vandring mod denne by. I det vi hver dag dør bort fra nogle ting. Ved at Jesus Kristus gør Sit værk i os. Når Han er færdig med Sit værk henter Han os.


Vi som er et Guds folk, i troen på Jesus Kristus, tilhører denne by. Hans værk er vi skabte i Jesus Kristus. Vi tilhører Zions stad i Jesus Kristus. Fordi Han har banet vejen til vores himmelske by/stad.


Zions bjerg.

Zions dal. Zion er en region/område som indeholder tre steder. Bjerg. By. Og dal.


Zions by.

Medens vi er her på jorden, går vores vej op på bjerget, ned I dalen og igennem byen. Vi er som et lys på en bjergtop, hvor vi skinner som lys i verdens mørke dal fordi. Jesus Kristus elv skinner i os. I dalen er det ikke så lyst som på bjergtoppen. Alligevel ser vi fordi. Det lys som er i os er stærkere end det mørke i dalen som omklamrer os. Lyset Jesus Kristus skinner i mørket og mørket er magtesløs over for det.


I byen er der jo en del mere larm. Folk råber og skriger, bilerne larmer osv. Hvad en by ellers indeholder. Men da er Jesus Kristus vores fred og Han selv fredens Gud vil selv gå foran os. Det er den fred og glæde vi udviser over for de folk der sendes på vores vej. Det er det salt vi er i byen at de mærker vi har en anden Ånd. I os selv er vi ikke lys og salt. Kun i Jesus og Han i os er vi alt. Derfor. Er vi i byen for at vinde sjæle i kraft af Jesus som bor og lyser ud gennem os.


Når så vores livs rejse er til ende, bliver vi på bjergets top. Vi bliver i Zion og går ind i vort nye Jerusalem. Jerusalem ligger jo på Zions bjergtop og der er Jerusalem du elskede. Når vi først er der har vi ikke nogen lyst til dalen og byen, og vi hviler da ud efter endt arbejde.


Så længe vi er her på jorden. Er filisternes hær efter os på mange måder. Vi er som jaget dog beskyttede af Gud vor Herre og Mester selv.. Han er i Jesus Kristus vort værn, skjul og værge. Værgeløses værge. Et tilflugtssted. En urokkelig Klippe, som følger med os. PÅ samme måde som da Israelitterne var i ørkenen og klippen fulgte med, sådan følger Jesus altid med os som sone. Han fører os ad rette veje for Sit navns skyld. Han fører os igennem byerne og gennem dalene.


Trofast og retfærdig er Herren vor Gud. Han fører sit folk Hjem til Jerusalem i sit sejrstog. Han føre Sit folk helt op til Zions top og løfter derfra os op til Sig Hjem til vor Himmelske stad. Det nye Jerusalem.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358853

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34336996078491sekunder