JESUSLIVET - LAD OS LEVE I ÅNDEN.

Lad os leve i Ånden.


www.Bibelen.dk
"Brødre, I blev kaldet til frihed. Brug blot ikke friheden som et påskud for kødet, men tjen hinanden i kærlighed. For hele loven er opfyldt i det ene ord: »Du skal elske din næste som dig selv.« Men hvis I bider og slider i hinanden, så pas på, at I ikke æder hinanden helt! Hvad jeg mener, er: I skal leve i Ånden og ikke følge kødets lyst. For kødets lyst står Ånden imod, og Ånden står kødet imod. De to ligger i strid med hinanden, så I ikke kan gøre, hvad I vil. MEN DRIVES I AF ÅNDEN, ER I IKKE UNDER LOVEN.

Kødets gerninger er velkendte: utugt, urenhed, udsvævelse, afgudsdyrkelse, trolddom, fjendskaber, kiv, misundelse, hidsighed, selviskhed, splid, kliker, nid, drukkenskab, svir og mere af samme slags. Jeg siger jer på forhånd, som jeg før har sagt, at de, der giver sig af med den slags, ikke skal arve Guds rige.

Men Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed og selvbeherskelse. Alt dette er loven ikke imod! De, som hører Kristus Jesus til, har korsfæstet kødet sammen med lidenskaberne og begæringerne. LEVER VI I ÅNDEN, SKAL VI OGSÅ VANDRE I ÅNDEN. Lad os ikke bilde os noget ind, lad os ikke tirre og misunde hinanden." (Galaterne 5,13-26)


Lad os vandre i Ånden - forvandlede af hans nådes ånd som købte os!

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 352001

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34161901473999sekunder