JESUSLIVET - LAMMET..

Lammet


 År 1984


www.Bibelen.dkLAMMET har en stor plads i Bibelen. Det er om talt gang efter gang helt fra l. Mosebog og til det sidse kapitlet i Johannes Åbenbaring. Efter hånden som Ånden får vore øjne åbnede, ser vi mere og mere tydelig Guds offer lam. Jesus Kristus. Det er en stigende åbenbaring helt ind i LAMMET, i Bibelens to sidste kapitler er blevet som en konge i al evighed.
I Det gamle testamente kan vi se at lammet er et bilede på Messias. I Det nye testamente får vi at se hvem LAMMET er: Jesus, som blev ofret for vore synder. Så langt kan vi forstå at Messias er LAMMET (offerlammet). Men det underlige er at selv efter at Jesus Messias er blevet universets og evighedens konge, er han LAMMET. LAMMET mod tager sejrens bog med de syv segl i Åbenbarings bogen 5, og i kap. 22 står det om Gud og LAMMETS trone. Menneskesønnen træder frem med en ufattelig herlighed. I Åbenbarings bog (kap. l). Samtidig er han LAMMET.Hvad vil dette bilede af Jesus som et lam, fortælle til os? Hvorfor er Jesus LAMMET også i evigheden? Jeg tror vi finder nøglen i Esajas bog. 53. 7: "Han blev mishandlet, men bar det ydmygt. Han åbnede ikke sin mund. På samme måde som lammet når det føres bort for at slagtes, lige så tavs lammet er når det klippes, var Jesus Kristus. Han åbnede ikke sin mund. Læs det igen, i stilhed og tænk over hvad Jesu gjorde. Dette er et vers som burde smelte vore hjerter. Tænk det er en sådan kærlig, lydig Jesus Messias, vi må tro på til evigt liv sammen med det Guds offer lam, som bar al verdens synd og skam. Selv samme kærlighed har Jesus også i dag. Og selv samme kærlighed skal du også selv personlig have i al evighed. Er du bror eller søster skuffet, såret og bitter? Så er det på tide du atter søger renselse i Jesu blod. I lammets blod ved Golgata. Så du også kan elske som et Guds offer lam, Med Jesu kærlighed. Og LAMMETS blod renser dit hjerte, helt rent.! Hvor er det menneske som har lidt uretfærdig vrede imod, det Jesus gjorde, og det liv Gud forventer vi skal leve og være i? Støder det mon dig. Alt det som ramte Jesus?Lammet har sejret, står der. Og vi er bestemt til at sejre sammen med Jesu Guds offer lam. Det gør vi når vi får øje på Ham og bliver ved med at holde vore øjne fast rettet mod lammet. Slangernes gift blev gjort uskadeligt for Israelitterne. Ved at de så på kobberslangen. Når denne sandhed går op for os begynder vi også at synge med på lammets nye sang.

Vore hjerter bliver renset fro bitterhedens gift og anden urenhed når vi løfter vort blik og får øje på LAMMET som sejrede ved at han tiede og ikke gjorde oprør mod sin grufulde skæbne. Han lod sig slagte fordi han elsker os så højt. Han gjorde det fordi han ville åbne en ny og levende vej for os til Gud.

Når sandheden om LAMMET går op for os bliver bitterheden byttet om med Guds kærlighed, og vi begynder at nynne på LAMMETS sang allerede her. Det er den sang vi for evigt, skal synge der hjemme. Som Johannes, skal også vi se ham i al evighed, som lammet ser vi Ham. Fordi Jesus led uden at protestere. Han forblev stum. Alle skal vi give Ham ære ved at synge Guds lammets sang., Vi skal synge pris og ære til ham: En for mange hel ny sang. Værdig er LAMMET, som blev slagtet.

Værdig til at få al ære, magt, rigdom, visdom, ære, pris og tak. Der giver vi Jesus alt det tilbage som vi fik lov at låne imedens vi var her. Bibelen lærer os at også vi skal have det samme sindelag som LAMMET. Vi skal også være som lam som tier når vi lider uret og bare være taknemmelige over at være slagtede lam. Det er ikke populært sådan at være Guds slagte får.. Vi vil helst være ledere i top stillinger og stjerner som verden beundrer. Vi bliver opfordret til at realisere os selv. Men når vi opdager LAMMET får vi se at sand storhed er LAMMETS sindelag. Hvordan havde vi ellers tænkt os at være lige som Jesus og vise at Jesus bor i vore hjerter? Men der skal en død til før vi kan kalde os slagtede lam. Vi må frivilligt dø bort fra os selv og lade lammets liv leve i vort sted.


LAMMET - bor i vore hjerter, ved at vi også gør som ordet siger.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358269

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46506404876709sekunder