JESUSLIVET - LEGEMET ER FOR HERREN.

Legemet er for Herren.


www.Bibelen.dk
Guddommelig helbredelse er guddommeligt liv.

Det er Kristi herredømme over legemet, Hans liv i legemet. Det er en forening af vore lemmer og Kristi legeme, Hans liv strømmende ind i vore lemmer. Det er lige sa virkeligt som Hans opstandne og herliggjorte legeme, lige så naturligt som den kendsgerning, at Han blev oprejst fra de døde i menneskeskikkelse og nu er ved Guds højre hånd. Den levende Kristus hører os til med alle Hans egenskaber og hele Hans kraft. Vi er lemmer pa Hans legeme; Hans kød og Hans ben. Hvis vi blot tror og modtager denne sandhed, får vi lov at leve af Guds Søns eget liv. Lad os bede om, at Gud vil vise os betydningen af ordet i 1. Kor. 6:13. .. .legemet. . er.. for Herren, og Herren for legemet.«


I dig er HERREN din Gud, en helt, som frelsers Zef. 3:17.

Det var det vers, som for 21 ar siden først åbnede mine øjne for sandheden om guddommelig helbredelse for mit sind og mit udslidte legeme. Det er stadig døren, mere åben end nogen sinde, hvorigennem den levende Kristus stund for stund kommer ind i mit forløste legeme, og med sin personlige nærværelse og kraft fylder og styrker det og giver det liv, så hele min person er blevet en helm ikke en halv, ny skabning.


HERREN din Gud, din Gud, min Gud! '

Så er alt det, der er i Gud, mit; det er i mig i samme grad, som jeg er i stand til at gøre brug af Ham og alt Hans. Den almægtige Gud, Faderen, Sønnen og Helligånden er midt i mig, lige sa virkeligt som solen er midt på himlen. Han er i mig, i and, sjæl og legeme, som den store dynamo i kraftværket. Han er i min hjerne og mine nerver.


En levende virkelighed.

Det har ikke kun været en levende virkelighed for mig i 21 ar, men en virkelighed, som er vokset dybere og rigere, indtil jeg nu som halvfjerdsårig i enhver hen sende er en yngre og friskere mand, end da jeg var tredive. Jeg lever nu i Guds kraft, arbejder dobbelt så meget som nogen sinde i min bedste alder, og det koster mig endda ikke halvt så megen energi som dengang. Mit fysiske såvel som mit sjælelige og åndelige liv er som en artesisk brønd (en brønd, hvis vand drives opad ved sit eget tryk) altid flydende over. At tale, undervise eller rejse dag og nat i al slags vejr og under alle vort skiftende klimas pludselige og voldsomme forandringer er ikke større anstrengelse for mig end for et møllehjul at dreje rundt, når vinden er stærk, eller for røret at lade vandet løbe igennem.


Legeme, sjæl og ånd, af dig forløst, helliget og lægt, O Herre, til dig jeg bringer, et levende, helligt offer. Din for altid at være. Du er min styrke, min kraft, min ære.

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362102

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,96762490272522sekunder