JESUSLIVET - LEVE RETFÆRDIGT.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Når man ikke går på Vejen, er i Sandheden er i Livet, og lever efter forskrifterne, det der er fortalt os før vi gør ting eller siger noget. Får man en ond/dårlig samvittighed, som medfører samvittigheds kvaler, man får en dårlig samvittighed som plager sindet/hjertet, det er det kristne kalder for samvittigheds kvaler.


Man bliver bange for Guds dom pga. ulydighed, fordi man ikke troede på Guds Ord, og levede efter forskrifterne, man ved nok indersinde at alt ikke er helt så fint som man ellers siger det bør være. Vi kender alle til, det kunne jo have været sådan og sådan burde vi have gjort, vi vidste jo i grunden nok at vi burde osv.


Alt det vi burde og ved, frelser os ikke, det gør os heller ikke gode eksempler at sige vi nok ved hvordan om vi ikke gør noget. Nej vi frelses ikke pga det vi gør helt sikkert men vi falder fra evangeliets Sandheder om vi ikke underordner os guds Ord. Vi er under guds nåde, om vi er fødte på ny af Gud ved Helligånden er vi i Kristus og skjult under og i blodet. Men, vi vil jo gerne være Guds vidner i vore liv og ikke kun i kirken og med vore ord.


Vi glemmer en ting. Vi skal være ordets gøre og ikke kun de bænkevarmere der kommer søndag efter søndag og synes det var en god prædiken og det var helt hyggeligt at møde hinanden. Hvordan skulle verden, ikke kristne, se på os at vi ejer et andet liv end de gør om vi bare er lige som de er og ikke viser ved vore liv at vi er anderledes. Anderledes er jo ikke så rart at blive kaldt for? Men om vi er i Jesus har vi en anden Herre nemlig Gud selv ved Jesus, og da har vi en anden Herre vi skal og ikke om vi godt vil men pga vore elendige undskyldninger, leve et helt nyt omvendt liv og leve/vandre Evangeliet værdigt ellers ser verden jo ikke Jesus i os vel?


Det er bare så vigtig vi ikke tror vi nu skal til at leve under lovens krav men under Guds i Jesu krav til os.


Vi er ikke oprejst med Jesus fra de døde om vi stadig lever i os selv. Det gør vi altså om vi ikke lever/vandrer i Ånden.


Jeg spørger dig og mig selv med. Hvad skal vi gøre ved det her? Skal vi bare sige. Ok så kan han jo selv gå foran med et godt eksembel og forsøge på at leve sådan, eller skal vi hver i sær gøre op en gang for alle og tage en beslutning om, at fra nu af gør vi det vi læser og hører om? Ofte oplever jeg at tanken kommer, hvad vi du så gøre ved det? Ja men jeg er jo magtesløs jeg kan vel ikke selv gøre noget svarer jeg nogle gange. Alt formor man da eller si Gud som giver os styrken og evnen til at være Ordets gøre. Ja det ved vi nok alle sammen, men vi tror det bare ikke altid. Verden ville se meget anderledes ud, om alle kristne troede på det de selv sagde og hørte. Ja men hvordan, vi er jo i en anden tid verden ser da helt anderledes ud end den gang siger vi. Ja vel ser verden anderledes ud end den gang, men Gud ser ikke anderledes på tingene end Han altid har gjort.


Gud lader sig på ingen måder spotte og Han bliver både vred, såret og skuffet når vi ikke gør det vi godt kan, det vi ved er rigtig og godt. Ja men vi skal jo ikke være selvretfærdige og leve i vort kød, vi skal jo da ikke begynde at ligne farisæerne og begynde at være sådan mere end andre, Næe det skal vi bestemt ikke. Vi skal bøje os ned ved korsets fod og nedlægge os selv ved at kravle op på korset og lade Jesu Kristi død virke i os så vi bliver de døde i Kristus vi så ofte taler om vi er også selv om vi slet ikke er det altid.


Noget af det aller første vi som kristne skal holde helt op med er. At spilel skuespil enten bevidst eller uden vi tænker over det gør vi nogle gange det at vi lige som går ind i et rollespil og når vi så er alene udenfor andres synsvinkler så lever vi igen som plejer. Det er bare ikke sådan Guds Ord siger livet i Hellighed skal være. Gud ser lige igennem vort hykleri og Han vil dømme os alle ud fra vore gerninger.. Hvad et menneske sår det høster set hvor meget vi undskylder og hvor meget vi end siger. Ja men vi har jo vidt forskellige bag grunde ikke alle formår jo da rumme lige meget af Hans fylde og kan jo ikke de samme ting. Er Jesus da blevet mindre? Har vi gjort guds Ord til intet ved at sænke Guds standarder eller påbud (ikke lovens bud).


Kender du ikke til den tanke. Det her er ikke rigtig, jeg skal gøre sådan i stedet for og hvad gør du så lige?


Inge uretfærdig kommer nogensinde ind i Guds rige og Hans samliv (fælles liv i Ånden).


Kan du se hvorfor livet ind i mellem slet ikke er så kristens som vi siger det er?


Når der bliver sagt. Du skal gøre det og det, eller du skal ikke gøre det og det, mener Gud det altså. Gud er vor Far men Han har rigtig mange ulydige børn.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362551

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37509703636169sekunder