JESUSLIVET - LIGGER I KRIG
 C.H.. Spurgeon.

 

Når man er i krig kan man forsøge at hindre fjenderne i at angribe dem, men ved at holde dem oppe midt i striden. Det kræver ikke meget at søge sikkerhed bag en uoverstigelig mur, men at erfare at man, midt i en regn af pile, og hvor spyd­ og sværdslagene falder til aller sider, er usårlig, usynlig, udødelig - det er at eje et guddommeligt liv, som ikke kan besejres af menneskelig kraft.

 

Det er et sådant liv, den kristne er kal­det til. Gud sætter os der, hvor vi vil blive mest prøvet og fristet. Hvis vi ikke prøv­es, bliver der ingen ære til Ham, som be­varer os, og bliver vi ikke fristet, er der in­gen taknemmelighed for den nåde, Han viser, ved at fri os ud af fristelsen.

Herren sætter ikke sine planter i driv­hus, som nogle gartnere gør. Nej, Han sætter dem ud i den friske luft, og dersom frosten kommer, siger Han: »Åh, ingen frost kan ødelægge dem, den vil kun gøre dem mere hårdføre. Og i sommertiden vil solen branke dem. I vinterens kulde, vil frosten få dem til at varme sig ved Herrens ild. Han skåner dem hverken for solens brændende hede eller for nattens kulde.

 

I denne verden må vi nødvendigvis op­øve prøvelser, og ofte mange prøvelser, det er gennem disse, vi skal arve riget. Vi må igennem mange trængsler for at omme ind i Guds rige.« Ap. G. 14:22b

Hvad Gud gør for sit folk, er dette: Han holder dem oppe i trængsler, bevarer em i fristelser, og fører dem fyldt af glæ­de ud af alle prøvelser.

Du kristne, glæd dig derfor over tryghed­en, men tro ikke, at du ikke vil blive ud­sat for angreb. Du er som en strøm fra Li­ilDon, der bliver ført gennem mange vandfald, brudt over mangt et klippe­skær, standset af mange store sten og indret af mangt et faldet træ. Men du må fremad, og ved Guds uimodståelige kraft vil du kunne feje alt til side, for til sidst at nå em til fuldkommen hvile.

Fra bladet Trompeten.1986. Af. C. H. Spurgeon.

 

 

 

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359017

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53753209114075sekunder