JESUSLIVET - LIVET ER MERE END ORD..

Livet er mere end Ord.År 2011.


www.Bibelen.dk


Ord uden gerninger er døde ord.Vi skal leve i forudtilrettelagte gerninger.Når vi møder ordet, skal. Er det både en kommando og et Guds løfte til os.Vi læser/hører at vi skal gøre noget.

Ikke af frygt for, om vi ikke gør det, vil Gud sende al verdens ulykker over os og dømme os til fortabelsen. Slet ikke. Gud har ved Sin tro, Han gav os da vi kom til tro på Jesus udslette al fordømmelse, alle anklager for al vor ufuldkommenhed ved Jesus blod.Men vi har alle sammen en opgave at udføre mens vi er på jorden. Det er at leve det liv ud vi hører og læser om. Det vi tror på skal vi sørge for blive omsat til selve livet sammen med, og i Jesu Kristi Ånd.Det er selvfølgelig vigtig, vi retter os efter det Gud siger, vi skal gøre eller lade være med at gøre, i vore egne liv. At vi bøjer og føjer os under Guds vejledninger. Men vi skal ikke kun ”arbejde på vor egen sjæls frelse” Vi skal dele livet med vor næste, ved at vi er det vi prædiker/siger vi er ifølge Guds Ord.Der kommer ikke nogen nye med på vejen, om de ikke ser selve Guds liv i os. Ord alene frelser slet ikke, ord slår ihjel, men Guds Ånd gør levende.Derfor skal vi se efter i vore egne liv om vi er i selve Guds liv?

Er i HelligÅndens liv? Der hvor det er Jesus der lever sit liv ud gennem os i vort sted?Et godt træ bærer uden anstrengelser gode frugter et dårligt træ bærer dårlige frugter.På vore livs frugt ser andre om vi er det vi prædiker og siger.Vil vi have vækkelse?

Ja men så begynder vækkelsen altså ved at at du og jeg som kristne vågner op og bliver brændende i den første kærlighed til og Sandheden, i Jesu Kristi Ånds liv og lære. Vejledt og drevet af den hel lige Ånd som var og er i Jesus Kristus.Valget står til os selv.

Gud har givet os evigt liv, har frelst os. Men, hvad skal Han lønne os for, i Himmelen om vi ikke lever efter det vi hører og læser?

Amen.
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358454

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35385704040527sekunder