JESUSLIVET - LIVETS RYTMNE.

Livsrytmen


År 2011.


www.Bibelen.dk


Vort liv på jorden går sin gang.

Vi har en livsrytme. Vi kommer igennem forskellige faser af vore liv, hvor vi mærker hvordan vort ydre (kroppen) forandres. Og dog. Selvom vort ydre forgår fornys dog vort indre menneske.


Vi forstår ikke altid hvad der sker med os.

Vi synes nogle gange, ja, men hvorfor er det sådan nu for os. Vi synes ikke vi kan det vi kunne før. Vi synes vort humør svinger. Vi synes det der var nemt før nu er blevet besværlig. Hvad sker det dog? Hvorfor spørger vi? Er vi ikke blevet lovet ny kraft og styrke? Skulle vore dages glæde ikke tiltage? Skulle freden ikke bevare alle vore tanker i Gud? Her er det vi skal holde hovedet koldt og huske på, vi er i et skrøbeligt kar, eller bor i et telt som nedbrydes. Dog vil den nye skabning i Kristus ikke blive påvirket af det ydre.


Prøv lige at tænke på. Jesus har valgt at bo i dig, i din skrøbelige krop, når Han kan bo der kan du også det. Skulle det være anderledes havde Gud gjort det anderledes. Livet er en hel buket af blomster, nogle har tårne og stikker os lidt, andre opvejer tårnene og deres duft overvælder eller overskygger det der gør ondt. Vi er på ingen måde vort eget værk, vi Guds skaber værk. Gud har skabt os og Han er trofast, retfærdig i alle ting. Han bevarer os også når livet er hårdt.


Livet er en stor buket af mangfoldighed.

Det gør at vi står overfor mange valg, hver dag kan vi vælge at leve i Jesus eller i os selv og kun fokusere på alle vore skavanker, og vi stilles til ansvar for vore frie viljes beslutninger. Men, vi kan vælge at skjule os i Kristus. Vi kan bevidst vælge at tro på Guds Ord. Stole på at. Han giver os visdom til at vælge Hans viljes beslutning og ikke altid sukke og være klagende over al verdens ting. Her kræves der visdom og sund fornuft, hvis ikke rytmen skal gå ud af takt og blive til mislyd.


Vi er ikke altid i stand til selv at tænke sundt.

Men så har vi fået HelligÅnden som kommer med sundhed til vore sind og giver os ord og hjælp til at leve udenfor vort legeme,forstået på den måde at vi mærker nok legemet og dets skrøbeligheder. Men Gud hæver os op over os selv så vi ligesom svæver over vore skrøbeligheder og frit kan flyve og glæde os på trods af.


Det drejer sig om tro og atter tro.

At tillade Gud være dirigenten i alle livet forhold. Med Gud som dirigent og hans ord som noder, vil vi aldrig kunne falde længere ned end i ned i Hans evige arme som også når helt ned til dig i dag.

Det er sindets tro du skal leve i.


Hvordan har dit hjerte det i dag? Er du hjertetro?

For os mennesker er alle ting umulige, men alle ting er mulig for Gud, om du dog bare ville tro.


Husk på.

Jesus kommer snart og da er al sorg og smerte for evigt forbi.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362204

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52296710014343sekunder