JESUSLIVET - LOVENS ELLER JESU KRISTI SLAVE

NP Madsen. 1933


Så mange, som holder sig til lovens gerninger, er under forbandelse. Gal.3.10.


Et meget alvorligt ord, som skal tages meget seriøst.


Den der holder sig til lovens gerninger. Dvs. Den der vil frelses af gerninger, trøste sig ved sine gode gerninger, siger/tænker jeg er nu god nok jeg formåede da på trods af at gøre det og det, er under forbandelse.


Det står sådan i Bibelens Ord. Forbandet hver den som ikke overholder alle ting, som er skrevet i loven, så det menneske gør dem. v.10


Fra Gud lyder kravet. Alt eller intet. Hold hele loven, eller du er skyldig overfor hele loven.


Den som holder hele loven, men ikke holder den på et eneste punkt, er blevet skyldig i alle lovens overtrædelser. Jak. 2.10.


Hvem har holdt hele loven? Har du? Uden nogen sinde at overtræde bare et af lovens påbud. Hvem?


Derfor er alle syndere (lovovertrædere der har skudt forbi Guds mål, at overholde hele loven). Derfor er alle lovovertrædere, der holder sig til lovens gerninger under forbandelse.


Men, der er mennesker som er under velsignelse, uskyldige i lovbrud, hellige, man kan ikke sætte en finger på dem. Hvorfor? Fordi. De holder sig ikke til lovens gerninger, men til Jesu Kristi gerninger. Hans fuldbragte frelse for. Den nådes frelse hvor der kun er troen alene de har at fremvise for Gud.


Gør du det?


Du som tror er fri.

Pga. Jesus stedfortrædende død, er enhver troende fri for straffen for at have brudt Guds lov. (Guds dom over ufrelste) indebærer ikke nogen rædsel for os. Vi er løskøbte fra lovens forbandelse, af Jesus Kristus vor Herre, som bar al vor synds forbandelse op på Golgatas kors. Men. Så mange, som holder sig til lovens gerninger, er under forbandelse. Gal.3.10. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347523

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33392286300659sekunder