JESUSLIVET - MANDEN PÅ KORSET.

www.Bibelen.dkTror du på at Jesus døde for dig? Er det virkelig den Jesus du tror på? Den Jesus som ikke havde noget smukt og guddommeligt over sig i sit køds skikkelse. Er du klar over. Den Jesus du tror på også er den herre du skal dømmes af?


Det er ikke lige meget hvordan du forestiller dig din Jesus at være. Mange er gået fortabte på det forkerte grundlag. De har hele deres liv troet på en Jesus som er tilpasset deres liv, den moderne tid. De har blindt ladet sig betage af løgne lærer der siger at Gud slet ikke er så ”slem” som Bibelen siger og Jesus er det jo da langt mindre. De har bildt sig selv og andre ind at Gud tilpasser sig omstændighederne og den tid vi er i. Så vi kan godt tillade os både det ene og det andet, fordi Jesus er, jo retfærdig. Det er rigtig Jesus er retfærdig. Han er akkurat lige så retfærdig som Gud Fader selv og Han tolerer ikke løgn.


Hvor mange undskyldninger tror du i grunden Gud vil acceptere på dommens dag? INGEN. Heller ikke bedragets undskyldninger om. Jeg vidste det jo ikke. Du ved udmærket godt hvad der er ret og ikke løgn. Du har jo hørt den ene prædiken efter den anden. Du har jo læst i Bibelen, siger du da. Og du profilerer da at du selv lever efter Bibelens principper, i sær over for de der stiller spørgsmål ved den Jesus du siger du tror på har du travlt med at bevise hvem du mener at tilhøre. Du glemmer bare en ting. Hvor er Jesu frugter i dit liv? Det er den gammeldags Jesus der siger det. At vi er grenen på Hans vin træ. Er det ham du tror på og følger efter?


Hvordan præsenterer du Jesus i dit liv og tale? Som en sjov person, sådan lidt vittig? Så læs lige salm.1. Er du velsignet af Gud selv eller en anden Jesus?


Hvem skal være din forsvarer? Den Jesus du nedgør og fornægter? Eller den Jesus du tilhører?


Hvorfor hører ingen dig vidne om Jesus? Det er klart du kan jo ikke fortælle andre om en Jesus som ikke eksisterer vel. Jeg sigter ikke til dine mange ord. Det dit livs vidnesbyrd jeg sigter til. Hvor er Jesu livs vidnesbyrd igennem dig?


Om du ikke selv er kommet til tro på den levende Guds Søn Bibelens Jesus, og følger Ham så er du kun teoretisk kristen, uden Jesu liv i dig. Kunne det mon være grunden til at ingen hører dig fortælle om din Jesus? Du ved vel at Jesu Ånds vand i dig er en levende flod som strømmer af sig selv ud igennem dig? Guds Vand er levende vand og ikke dødt og råddent vand.


Jeg må igen spørge dig. Har du virkelig selv personligt set og mødt manden på korset? Har du mødt Guds Søn og omvendt dig til Ham? Er det den korsfæstede g opstandende Jesus du tror på og lever sammen med?


Er det den gamle Jesus eller den ny moderne Jesus du tilbeder og ærer i dit liv?


Joh 3.16. Så meget elskede Gud dig, SYNDER, at Han gav Jesus hen til dig for om du da vil og tror på Jesus ikke skal fortabes men have et evigt liv. Du kender verset. Spørgsmålet er. Har du overgivet dig til Guds Søn Jesus Kristus?


Selvfølgelig skal jeg ikke blande mig i hvad du tror. NEJ. Jeg er ikke din retfærdige dommer. Jeg vil kun advare dig mod at tro enhver form for Jesus. Ikke alle der siger Herre. Herre vil Jesus lukke ind når Han snart lukker døren op for syndere for sidste gang. Mattæus Evangeliet. kap. 7 vers 15-27.


Der er kun givet os alle et eneste navn hvorved vi kan blive frelst og det navn er Jesus Guds Søn. Den Jesus som så mange fornægter ved at lave Ham om som en gud der tilpasser sig den moderne tid.


De fornægter korset og dets idioti i deres liv. De nægter at bøje sig for Bibelens Jesus men bøjer sig langt hellere for en Jesus som passer ind i deres moderne liv. Det liv hvor der ikke er forskel på verdens liv og kristen livet. De vil ikke høre Sandheden men langt hellere et foredrag med iblandet sykologi, noget alle kan forstå med deres forstand men ikke fatter med hjertet. De bliver kloge i deres forstand men tåber i deres hjerter.


Bibelens Sande Jesus kan ingen fatte med deres forstand og langt mindre kan nogen frelse deres sjæl ved at bilde sig ind at de kender Jesus uden at de kender Ham med hjertet. Du kan heller ikke studere dig til en plads i Himmelen. Om du kan alle Bibelens 10 bud og alle Bibelens Ord uden ad så er du lige så fortabt som alle de mennesker, syndere, som du har så travlt med at se ned på, uden at række dem Evangeliet om den gamle Jesus. Er du klar over dit hovmod mod Sandheden vil fører dig direkte i Helvedet?


Jeg spørger dig. Hvorfor vil du dø i din synd? Hvorfor er du så stolt at du ikke vil bøje dig medens det hedder i dag?


DET GÆLDER DIN PERSONLIGE FRELSE DET HER OG IKKE ANDRES .


Du skal overhovedet ikke have så travlt med at bekymre dig om alle andre kristnes liv og frelse. Det er dig. Din sjæls frelse det her drejer sig om.


Vil du lade Jesus frelse dig? Eller vil du fortsætte med at tror på en død gud? En moderne Jesus som ikke frelser dig når du udånder?


Hvad kommer det i det hele taget mig ved? Intet. Jeg kan jo være ligeglad om du går fortabt bare jeg selv er frelst ikke? Nej. Jeg kan ikke bare stiltiende se på at nogen er på vej til Helvedet ved at de ikke vil tro på Jesu Ord. Jeg kan ikke længere tie stille med Sandheden som en den eneste der kan frigøre dig fra din religiøse vildfarelse.


Om var du her. Ville jeg råbe det ind i hovedet på dig.


VEND OM TIL BIBELENS GAMLE EVANGELISKE JESUS.


Og tro på Ham, i stedet for alle den halve sandheder som fører dig lige i Helvedets ildsø.


Er du klar over det er dit liv der rulles op for dig når du kommer til Himmelen og ikke alle andres?


Jesus Kristus er din Vej. Jesus Kristus er din Sandhed. Jesus Kristus er din Vej.


Kom nu til Jesus og bøj dig stille ned ved Jesu kors. Tag imod Hans udrakte hånd til din sjæls frelse. Jesus står endnu en kort tid og venter på dig, men Han venter ikke for evigt. Han kan hurtig vende Sig bort fra dig og gøre dig forhærdet så du ikke længere har muligheden for at vende om til Jesus i dag.


MARANATA.

Jesus kommer snart er du da rede? Er det den Jesus som kommer tilbage du tror på og lever sammen med?

Udenfor eller inden for hvor vil du stå?


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363366

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,79473400115967sekunder