JESUSLIVET - MENIGHEDEN OG DENS TJENSTEFUNKTION.Menigheden og dens tjenestegerning 1933 udgaven af Bibelen.


www.Bibelen.dkÅr 2011.Gud gav nogle som apostle, andre som profeter, andre som evangelister, andre som hyrder og lærere, til de helliges fuldkomne beredelse, til en tjenestegerning, til Kristi legemes opbyggelse, indtil vi alle når til enheden i troen på og erkendelsen af Guds Søn, til mands modenhed, til Kristi fyldes mål af vækst, for at vi ikke; længere skal være umyndige, der der forvirret drives rundt, af enhver lærdoms vind, ved menneskernes terningspil, ved uærlighed efter vildfarelsens fælder resultater; for at vi, Sandheden tro i kærlighed, i alle måder skal vokse optil ham, som er hovedet, Kristus, ud fra hvem hele legemet sammenknyttes, idet det sammenføjes, ved ethvert hjælpende bindeled i forhold til hver enkelt dels tilmålte virkekraft, som fuldbyrder legemets vækst til opbyggelse af sig selv i Kærlighed. Ef. 4 11-13.
Gud gav, ikke mennesket. Gud har bestemt det sådan og det kan du ikke lave om på.
Gud har orden i Sin menighed. Du kan selv se. Han indsætter de forskellige tjenester i Sin Søns Jesu Kristi menighed på jorden. Nogle som apostle, andre som profeter, andre som evangelister, andre som hyrder og lærere. De der mener, de kan studere sig til en bestemt tjeneste i kirken/menigheden har ikke altid fået den tjeneste betroet af Gud. Gud har ikke indsat fx alle diakonerne, alle præsterne, en hel del har studeret sig til det, og betragter det som som et helt almindeligt arbejde af være præst.

Det er altså forskellige tjenester. Som gives af Gud. Her er det meget vigtig. Vi har fået fat på, det er Gud der har indsat vore øverste, ledere og præster, og vi kan kun bedømme om de er indsat af Gud eller selv har tiltusket sig deres stilling, om vi selv er i HelligÅndens liv og lys.

Gud har indsat de forskellige i tjenesterne for at vi kan vokse på alle områder i vore liv. Men først og fremmest til Kristi legemes opbyggelse, indtil vi alle når til enheden i troen på og erkendelsen af Guds Søn, til mands modenhed, til Kristi fyldes mål af vækst, for at vi ikke; længere skal være umyndige, der der forvirret drives rundt, af enhver lærdoms vinde, ved menneskernes terningspil, ved uærlighed efter vildfarelsens fælder resultater.

Gud har givet os de øverste leder, så vi har forgangs billeder, nogen vi kan tage ved lære af. Derfor har vi ikke ret ret til på nogen måder at nedgøre de der står over os i menighederne. Vi har ikke ret til at sige. Det de gør kan vi også gøre, når vi ikke må gøre det, går vi ud af menigheden og laver vor egen menighed, vi skal blive i Jesu Kristi legeme og ikke være som et lem der flagrer forvirret rundt i egne, og andres lærer og doktriner, som vi evt. har taget til os fra alle mulige forskellige mennesker, og på den måde selv har lavet en religions kristen tro, eller kommet så langt ud, at vi mener alle de andre er fortabte, kun os selv er de frelste, sådan er sketerne for øvrigt som regel begyndt. De for vild, ved ikke at blive under de ledere Gud satte over dem.
Gud har bestemt det sådan, for at vi, Sandheden tro i kærlighed, i alle måder skal vokse optil Ham, som er hovedet, Kristus, ud fra hvem hele legemet sammenknyttes, idet det sammenføjes, ved ethvert hjælpende bindeled i forhold til hver enkelt dels tilmålte virkekraft, som fuldbyrder legemets vækst til opbyggelse af sig selv i Kærlighed.

Du skal ikke være i oprør mod de mennesker Gud har sat over dig, uden dine søskende i Herren Jesus, til at vejlede, opmuntre, irettesætte dig, vil du hurtig blive selvretfærdig, hovmodig, stolt, pralende, og komme til at ligne en skriftklog, der nok ved en masse ud fra Bibelen, men i grunden slet ikke kender Gud i Jesus. Uden levende tro er din tro en religion som ikke hverken frelser eller opbygger andre.Læs lige igen om vintræet. Du er altså indpodet på vintræet, i menigheden. Og du har ikke ret til at dømme din næste på nogen måder. Du har kun et eneste at gøre. Det er at holde Herren Jesu befaling og elske lige som Han har elsket dig først, også alle de du mener er helt forkert på den skal du elske. Du elsker ikke om du ikke vil sætte dit eget liv til for dine venner.Valget er dit. Udenfor? Eller indenfor i legemet eller udenfor legemet? Hvor skal Jesus finde dig når Han snart kommer og henter Sin menighed, Hans brud, ved Hans genkomst?

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363211

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34395909309387sekunder