JESUSLIVET - MIG I DIG OG DIG I MIG

Mig i dig og du i mig


www.Bibelen.dk


Gud har kaldet os - ikke blot til at håbe på, at klare kristenlivet med nød og næppe; nej, vi er kaldet til at leve af Ham og med Ham, i en tæt forening som Jesus også selv siger om sit personlige forhold til sin Fader: "Mig i dig, og dig i mig." At leve i tro på den måde, gør kristenlivet til noget ganske personligt, intimt og overgivet.


Livet begynder med, at vi grundfæstes, at det liv vedligeholdes, og det er et liv i sandhed; den sandhed, som skal frigøre os helt, når vi ret forstår den.


I den sammenhæng er alvoren af at faste fra kødets liv ret vigtig. Kødet og dets lidenskaber og lyster giver et dødt liv uden glæde og fred i HelligÅnden. Kødet og Ånden er altid i mod hinanden.


Men, hvor meget vil vi egentlig lade det koste os, at vandre på Himmelvejen?


David siger det primært sådan her: " Bring rette ofre og stol på Herren." Der er altså fokus på, at vi skal ofre noget på vejen.


Grundlæggende handler det om os! Vi skal ofre os selv for Jesus, dette er et ret offer!


Men, tør vi det? Tør du? Tør jeg? Er vi villige til at bede: " ske din vilje, komme dit rige på jord," om vi ikke i nogen grad selv er villige til at tage imod Guds Ord til omvendelse og faste fra kødets lyst, magelighed, rutiner, og selvbehag?


Guds godhed leder til omvendelse.

Vi har sikkert alle bedt Guds vilje må ske, og vi mente det ærligt. Men, når der så sker ting, som i vore egne øjne ser fuldstændige uretfærdige, urimelige, ud, synes vi ikke det kan være guds vilje.


Vi bliver måske modløse over at se. Det vi gjorde i bedste mening alligevel viste sig at være gjort i kød og ikke i Ånd. Da spørger vi. Hvad i alverden er det her da for noget. Gud sagde i sit ord vi skulle vise barmhjertighed, tage os af alle der kom på vor vej, bede for og med hinanden, vidne om Jesus osv. Hvad vi ellers læste vi burde gøre og forsøgte i bedste mening at gøre.

Faktisk synes vi. Ikke det vi gjorde sagde har givet den frugt vi har læst om i Bibelen. Vi synes måske heller ikke at tegne har fulgt os, på trods af vi har....


Ind i mellem siger/tænker vi jo. Nu har jeg gjort hvad jeg kunne så må Gud altså gøre resten. Nej venner! Gud har ønsket at gøre alt fra begyndelsen af uden vi skulle blande os i Hans sager.


Lad os bede for hinanden: At Herren må få sin vej med den enkelte af os, og at vi lærer at bringe rette ofre som David. Da kan vi i hjertets lyst sig: 'Dig i mig, og mig i dig.'

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 352020

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39877510070801sekunder