JESUSLIVET - MIN FREDS GUD GØR DIG HEL.

   Men fredens Gud


  www.Bibelen.dk


Heb. 13.20-21.

Må nu, fredens Gud. Han som ved den evige pagts blod, førte vor herre Jesus Kristus. Fårenes store Hyrde, op igen fra de døde, gøre jer fuldkommende, til al god gerning, sådan at I gør Hans vilje, som virker i jer til det som er velbehageligt i Hans øjne, ved Jesus Kristus. Ham tilhører herligheden i al evighed. Amen. (Kong James ovs.1611.)

Det er ikke os selv der skal gøre os selv fuldkommende. Det er vi i kraft af Jesu offer blod. Og Gud som sendte os Sin Søn, vores Frelser, vil selv gøre os færdige, så vi står frem på opstandelsens dagen, som Gud Herren vil det.

Se. Vi skal slet ikke gøre noget andet end prise og takke Gud og Lammet, som købte os tilbage til Sit Kongerige med sit eget blod.

Snart brister skyen og vi ser Jesus som han er og da skal vi aldrig skilles fra Ham mere.

Har vi ikke grund til at stråle af glæde? Det har vi. Men, vi må som David kommandere vore sind til at glæde sig i Herren. David siger ofte. Min sjæl lov Herren. Glem ikke alle Hans velgerninger.

Det kan lade sig gøre om vi vil. Vi kan beslutte os til at glemme alt det der ligger bag os og stræbe i lovsang fremad mod det evige mål Himmelen. Eller vi kan sidde og være små sure og utilfredse og gå glip af Herrens glædes velsignelse.

Derfor opfordres du til at glæde dig i Herren vor Gud. Se dog Det Guds Lam som to al din synd og skam. Det var for dig Han måtte lide døden. Han købte dig fri fra det mørke som omgiver os. Du er et lysets barn og ikke et mørkets barn. Glæd dig fryd dig spring højt af glæde.

Tænk. Når din plads er gjort færdig kommer Jesus selv og henter dig. Glæd dig. Jesus kommer snart. Vær dog ikke modløs. Hent al glædens kraft fra Herren din Gud.

I dig, selv er du jo død men levendegjort af Gud selv ved at du tror på Jesus Kristus og er tro i din tro i Herren. Du er en hel ny skabning.

Pris ske Gud. Nu er jeg fri. Synger af glæde. Pris ske Gud Nu er jeg fri. Bare Jesus er min frihed. Bare Jesus er min glæde. Jesus er min sang og min glæde. Er Han det for dig og i dit liv?

Lad dig fylde af frihedens glædens Ånd. Jesus står stadig og venter på at du skal komme til Hans glædes kilde og lade dig fylde på ny af Frelsens glædens kilders levende Guds Søns Vand. Lad det Vand blive et glædes spring, som en kilde til alle i dit liv.

Frem for alt. Vær taknemlig. Fortæl andre at du er evig taknemlig for at Jesus frelste dig. Ti ikke stille med at du tror på Jesus. Din tavshed er en af grundene til du ikke rigtig kan glæde dig i Herren men altid er lidt utilfreds

Til frihed har Jesus kaldet dig. Ikke til en frihed hvor du selv søger efter glæden og freden. Du har fået fred med Gud i Jesus. Nok har du., lige som alle andre, sorger og bekymringer. Men alt må du lægge ned for Jesu kors lige nu og du vil se. Han løfter din byrde af.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366648

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,77425289154053sekunder