JESUSLIVET - MIN JESUS LEVER I DAG.

MIN JESUS LEVER DERFOR LEVER JEG! HVAD LEVER DU FOR?


www.Bibelen.dk År  2010


Mat 25. 31-46.

Når Menneskesønnen kommer i sin herlighed og alle englene med ham, så han vil sidde på hans herlige trone. Før ham vil blive samlet alle de nationer, og han vil skille folk fra hinanden som en hyrde skiller fårene fra bukke hinanden. Og han vil placere fårene på hans højre side, men bukkene til venstre. Kongen vil sige til dem på hans højre kom, du som er velsignet af min Far, arv riget forberedt til dig fra verdens grundlæggelse. For jeg var sulten, og I gav mig mad, jeg var tørstig, og I gav mig drikke, jeg var fremmed, og du imod mig.


Dette siger igen. At vi ikke skal være ligeglade med vor næste. Gud har skabt alt og alle. Dvs. Også de der endnu ikke tror på Ham, har han skabt. Vi har igen ret til bare at gå forbi en sulten, eller en der mangler klæder. Vi skal tage os af alle vi møder. Fordi. Jeg var sulten, og I gav Mig mad, jeg var tørstig, I gav Mig drikke, jeg var fremmed og du tog imod Mig.


Det er Jesus selv der siger disser ord, om at være sulten osv. Og vi har fået alt vide, vi skal stræbe efter at gøre godt mod alle. Men, uden kærligheden i vore sind/hjerter kan dette ikke lade sig gøre.


Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362084

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45101690292358sekunder