JESUSLIVET - MIN NÅDE ER DIG NOK.

Min nåde er dig nok


www.Bibelen.dkMen han har svart mig: ’Min nåde er dig nok; thi i magtesløshed udfolder min kraft sig helt. Langt hellere vil jeg derfor rose mig af min magtesløshed, for at Kristi kraft kan tage bolig i mig.' " 2. Korintherbrev kap 12. v. 9.Jesus er en frelser; han hjælper den som trænger til en håndsrækning, en opmuntring og et håb – ja endda et mirakel. Og, ligeledes er det en stor trøst og opmuntring at vide, at Gud ikke giver/velsigner os efter vore evner – de naturlige anlæg vi hver især er udstyret med - men af uforskyldt nåde.

Gud har utroligt nok udvalgt det, som virker dumt, svagt, foragtet og skamfuldt i verdens øjne, til at herliggøre sit eget navn igennem. I verden er devisen jo typisk, at det som er stærkt og flot har værdi – og er det som overlever med succes. Overfor den ide, siger Jesus: ”Mit rige er ikke af denne verden.”Verden:
Ude i den store verden er der en del krav. Der kan være rigtig meget, man

som menneske oplever at skulle kunne leve op til, og virke ud i:Man skal have de ’rigtige’ venner!


Man skal sige de ’rigtige’ ting og være af de ’rette’ holdninger!


Man skal virke ovenpå!


Man skal færdes de ’rigtige’ steder, i de ’korrekte’ sammenhænge!Dog, en helt centralt god ting, at huske på omkring Gud er, at han har nød, råd og kærlighed til den, der sulter efter liv og mening. Gud har ufatteligt nok udvalgt dem, som er svage i verdens øjne – og som mangler erfaring med sand retfærdighed - til at arve sit rige!”Salige er de fattige i ånden, thi Himmeriget er deres.”


”Salige er de, som sørger, thi de skal trøstes.”


”Salige er de som tørster og hungrer efter retfærdigheden, thi de skal mættes.” Mattæus kap. 5 v. 3, 4 og 6.Dette rige skal vi – alle som en dag står som Guds børn - fuldt ud fyldes af, når vi står på den anden side af livet: ”I elskede, nu er vi Guds børn, og det er endnu ikke åbenbaret, hvad vi engang skal blive. Men vi ved, at når Han åbenbares, skal vi blive ham lige, thi vi skal se ham, som han er.” 1. Joh. Kap. 3. v. 2.Generelt kan man sige, at Jesus kom til jorden for at frelse det fortabte – og er vi ikke fortabte i os selv, da arbejder han på at åbne vores indre øjne for at se med klarsyn, hvor fortabte vi er uden ham i livet; af samme årsag, sender Jesus også os ud til verden, for at vidne om dens mørke og forfald, samt om muligheden for underfuld frelse, nyt liv og tilgivelse i Kristus.Oplever vi som kristne vor egen fortabte natur, har vi også en dybere bevidsthed om frelsens velsignelse og nødvendighed. Det kan synderne i verden godt mærke, tror jeg. Gud ønsker, at hans liv og kraft må blive virkelig for os – i tro og reel erfaring, så en større bevidsthed af Guds natur vokser frem; og gennem os kommer til syne over for verden, så vi: ”Taler om det, vi ved, og vidner om det, vi har set.” Joh. Kap. 3. v. 11.2. korinther kap. 5 v. 15, 18

Og han døde i alles sted, for at de, der lever, ikke mere skal leve for sig selv, men for ham, som døde og opstod for dem. Men alt dette er fra Gud, som forligte os med sig selv ved Kristus og gav os forligelsens tjeneste.”

Et dejligt skriftsted til både kristne, samt alle synderne ude i verden, hvor denne verdens fyrste jo regerer over menneskene: ”Hvis tanker denne verdens gud har slået med blindhed, så de ikke skuer ind i det lys, der stråler fra evangeliet om Kristi herlighed.” 2. Korinther kap. 4 v. 4.Jesus døde for hele verden, da han råbte fuldbragt på Golgata. Guds plan er, at vi derfor ikke skal leve for os selv, da vi er døde fra det gamle liv, verdenslivet, i hans øjne. Tanken er nu, at vi skal forvandles, så vi gennem en forvandling kommer nærmere Gud, med hele vores bevidsthed og væremåde – og dermed viser verden et helt andet liv.Jesus sender os ud i verden, i de forudtilrettelagte gerninger, hvor vores liv – sjæl, legeme og ånd – fortæller en anden virkelighed, end den ’de’ er vant til derude; så de enten i dag, eller med tiden, påkalder Herrens navn til frelse! Dette kan vi i hvert fald bede omsmiley.gifGud er ikke længere væk end en bøn.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362604

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33803009986877sekunder