JESUSLIVET - MIN SJÆL OPHØJ HERREN

Min sjæl ophøjer Herren, og min ånd fryder sig over Gud, min frelser!
Luk 1,46-47.


www.Bibelen.dk


År  2010


Har du set hvad der står her? Min sjæl Lovsyng Gud Herren. Jeg tror vi har fået vor frie vilje fordi. Vi kan vælge eller fra vælge en hel masse ting. Når vi er kede af det hele og helt ned kan vi bevidst vælge på trods af alt at give Gud Herren en lovsang eller vi kan høre lovsange. Der står også et sted om. Gud sidder på lovsangen. Gud elsker lovsng og man bliver ofte selv i godt humør af at synge en sang eller bare nynne på et godt kor om Jesus.


Man kan godt sige. Vi bestemmer sådan set selv hvordan vi vil have det humørmæssigt. Det er et valg vi har, om vi gør det vort kød siger, bare er sure og nedtrykte eller om vi vælger glædens vej?


I dag bliver vi opfodret til at kommandere vor sjæl(vort indre) til at ophøj Gud Herren.


Som vi også har lært. Vi skal stille hele vor krop til fri rådighed for Gud. Da vi ikke tilhører os selv længere, men Jesus Kristus lever i vort sted, skal Jesus selv ophøje og ære Gud vor Far i vor krop, herunder også vor sjæl.


Min sjæl lov pris Gud Herren, Glem ikke alt hvad Han har gjort. Vi kan så nemt glemme alt det gud har gjort når vi er nedtrykte og trætte.


Nok kan kroppen/vi være trætte, men vor Ånd er aldrig træt. Giv Jesu Ånd lov til frit at fryde sig i Gud, og mærk Hans ophøjelse af Gud Far i dag i dig. Ær Gud og du vil erfare at Gud ære sin Søn igennem dig.


Kom lad os dog give Gud hvad Guds er. Nemlig alt hvad vi mener at eje, det er jo Hans i forvejen, også vort legeme tilhører Gud Herren. Giv Ham din ære ved at du stiller dig selv til rådighed for Ham og ikke for dig selv. Heller ikke dine egne følelser. Når du er trist og ikke rigtig gider da bør du netop vise Far Gud at du elsker Ham og lovsynge Hans navn. Da bliver du også selv glad igen. Lovsang til Gud løser dine lænker.


Min sjæl ophøjer Herren, og min ånd fryder sig over Gud, min frelser!
Luk 1,46-47.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358708

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35175895690918sekunder