JESUSLIVET - MON ET BARN SELV KAN VASKE SIG.

Mon et barn selv kan vaske sig?


År 2011


www.bibelen.dkUanset hvor gammel du end må være kan du ikke rense dig selv, fra al uretfærdighed og synd.


Uanset hvor meget du end forsøger på at opføre dig ordentlig og leve et helligt liv kan du ikke. På et eller andet tidspunkt vil du ikke længere kunne holde din facade.


Mange kristne forsøger på at helliggøre sig selv hele livet. Men når de så bliver gamle eller svækkede på andre måder, falder det hele fra hinanden om man ser lige pludselig noget ganske andet hos dem end man ellers kendte hos dem. Man ser deres sande nartur (deres gamle Adams køds natur). Og så undskylder folk med. Ja men vi bliver jo alle ældre og når vi er svage pga diverse ting så kan vi jo da ikke leve et helligt liv. Ja, men hvorfor spillede de så hellige gode retfærdige og ih så fromme hele deres liv, når de slet ikke ejede dette hellige i sig?


Mange har i et helt liv forsøgt sig ad selvforbedrelsens vej at blive et bedre menneske. De siger der vel altid vil være et eller andet man skal arbejde med hos sig selv. De lever uden frihed fra sig selv. De tror ikke på Gud elsker dem nøjagtig som de er. De vil være et bedre vidne ved at være et fromere/bedre menneske.


Hvad jeg siger med det her er. Vi skal ikke forbedre os selv. (Læs selv i Rom Kap 1.7) Der ser du manges liv måske dit? Når der bliver peget på noget i vore liv, som ikke er godt eller efter Guds viljes mening med vore liv, noget vi skal holde op med, vende om fra. Da må vi samarbejde med HelligÅnden og bede Gud gøre sit værk på det område uden vi som sådan blander os i Guds arbejde ved selv at komme med nogle ideer om hvordan vi nu lige kan få lavet om på det og det. Vi siger og ved. Vi er Guds værk ved troen på Jesus Kristus. Og vi vokser (eller burde) i troen. Men, har vi så meget tillid til Gud at vi stoler på at Han selv vil forvandle vore sind og liv?


Tør du overgive dig selv som du er og hvile i troen på Jesus at Han gør det du ikke selv formår at gøre? Nemlig renser dig og Helliger dig sig selv ved renselse gennem Hans Ord som Han selv levende gør ved sin Ånd i dit hjerte/sind så Han altid selv er et skinnedende lys i dit hjerte oh liv?


Gør du det, kan du vandre vider i Romer 8 ved tro tilegne dig alt i Guds Ord som værende dit og da vil du erfare hvem der skal forbedrede dig, nemlig Jesus ved sin HelligeÅnd og ikke dig selv.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347180

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32999491691589sekunder