JESUSLIVET - NÅDE OVER NÅDE..

Nåde over nåde


År 2011.


www.Bibelen.dkGud længes efter at vise dig Sin nåde.

Es. 30,18-19: Derfor længes Gud,Herren efter at vise jer nåde, derfor står han op for at forbarme sig over jer, for rettens Gud er Herren; salige (velsignet) alle der længes efter ham. Ja, du folk i Zion, du, som bor i Jerusalem, lad ikke gråden overmande dig! Nådig vil han vise dig nåde, når du råber. Så snart han hører dig, svarer han.Så du det her?

Gud længes efter at få lov til at vise dig noget. Vise dig, vil sige. Det er ikke noget du ikke kan se og mærke, ved du evt. sætter al din vilje alle dine følelser ind på det. Gud synliggør sin nåde. Kom ikke og sig, at du ikke kan se og mærke Guds kærlighed. Gud er er altså ikke et slags spøgelse du ikke kan se. Du ser med troens øjne som du fik, da du kom til tro på Jesus Kristus. Men uden du får åbnet dine øjne ser du intet, uden Gud åbner dine ører hører du intet.Spørgsmålet er.

Vil du lade Ham åbne dine blinde øjne så du både smager (erfarer) og ser Gud i alle ting? Mange vil ikke se, de fornægter den dag i dag at Gud står bag tingene. De nægter at se Sandheden i øjne og lever derfor deres liv i mere eller mindre skygger. De famler sig frem, håber da på de ind i mellem må finde en måde hvorpå de da kan gøre bare en lille smule af Guds vilje. Gud er ikke tusmørke eller dunkelhed, Han er Lyset. Dvs. du ser kun i Lyset om du da er i Lyset ellers lever du i halv mørke for ikke at sige hel mørke hvor du farer vild på vejen.


Du siger. Du har forsøgt på at se og høre men du hører og ser da ikke Gud. Her skal der Åndsåbenbarelse til. Dvs. Ånden (HelligÅnden) giver dig åbne øjne og ører, det kan du ikke studere dig til, ingen heller ikke du kan hente Kristus ned ved religiøse øvelser. Du kan ikke få noget fra Gud så længe du kun har en forstandsmæssig tro og viden hvor din kundskab er stor men inde i dig er der ikke noget liv fordi din ånd i dig er død. Du må fødes på ny ved troen på Jesus eller også må du bede Gud forny dit indre, forny din ånd så du igen ser og hører.Jamen vi er jo så forskellige af vore opfattelser af Gud og Jesus, vil nogen siger. Er vi nu også det? Har vi ikke samme Far? Er det ikke samme Ånds levende vand, vi drikker af? Er det ikke samme Jesus vi alle tror på, eller? Ja, selvfølgelig har vi forskellige måder, ord, udtryk og handlinger at fortælle om Jesus på, men vi vejledes altså kun af en Herre og en Ånd nemlig Guds Hel Lige Ånd. Så du opdelingen af HelligÅnden? Den helt lige Ånd den helt samme Ånd. Du ligedannes med Jesus gennem dit liv med og i Ham, og det er nåde over nåde at du som alle andre kristne må være med i denne ligadannelses proces hvor Gud beskærer dig hele tiden, filer, hamrer og banker dig til så du passer ind i Guds bygningsværk som en af de levende stene du også er i Kristus Jesus.Om du er en kristen dvs. Kristus ens, som er født på ny af Gud, kan du ikke komme og sige, jeg kan ikke se det, jeg kan ikke leve det der kristne liv. Se her hvad der står i. Johs.1,16: ”Af hans fylde har vi alle modtaget og det nåde over nåde.” Hvad var det nu lige for en fylde du også har modtaget? Hans fylde altså Guds i Kristus fylde. Eller er du fyldte med noget andet? Måske en hel del af det du har lært her i livet? Sådan en hel del forstand på teologi og psykologi og det lever du så i og af?


Det er livsvigtig for dig du lader dig fylde af Guds fyldes Ånd og ikke fylder dig med de ting verden tilbyder dig ellers vil du simpelthen hverken kun se eller hører og du dør åndeligt talt lige så stilel bort fra troen på Jesus. Derfor hold dig fra de ting som verden tilbyder dig og fyld du dig med Guds Ord i stedet for.Johs.1,16: ”Af hans fylde har vi alle modtaget og det nåde over nåde.”Her har vi to udtryk.

Nådig vil han vise dig nåde” og ”nåde over nåde.” Jamen så kan det da ikke siges mere klart, hvad Gud vil. Han vil nåde. Guds kærlighed er suveræn. Ikke så sært at Paulus må proklamere kærlighedens dybde i Efeserbrevet. 3, 18-19: ”At I sammen med de hellige må kunne fatte, hvor stor bredden, og længden, og højden og dybden er, og kende Kristi kærlighed, som overgår al erkendelse, så I kan fyldes med hele Gus fylde.”Fatte, rumme står der. Kan du det? Nej, du fatter ikke ret meget med forstanden angående Gud og Jesus, men du kan fuldt ud tro det med dit hjerter/sind. Du ser med hjertes øjne, du lever ud fra dit hjerter/sind. Det er i dit indre Guds Ånd bor og i det indre liv lever du sammenmed Jesus ved HelligÅndens liv inde i dig, der indefra udspringer dit liv med og i Kristus. Dvs. Du skal, lige som alle andre kristne, have Jesu Kristi sindelag for at kunne fatte og forstå nåden og Sandheden som er kommet i og med Jesus Kristus. Med hjertet/sindet tror du til retfærdighed. Alt sammen af Guds uendelige nåde ved tro på Evangeliets Jesus og ikke noget andet.Udtrykket ”nåde over nåde” betyder på aramæisk, det sprog Jesus talte, bølge efter bølge. Det billede forstår du sikkert også al, for du har sikkert på et eller andet tidspunkt stået ved en strandbred og set den ene bølge efter den anden rense stranden. På samme måde kan Gud ved Jesu blod rense dit hjertes/sinds strand dag ud og dag ind, ja, år efter år. Og Han gør det, kan jeg godt hilse og sige. Om Han dog bare måtte få lov til det fuldt ud ville mange dit liv være anderledes, end et stort famlen efter sandheden og livet og Guds viljes liv.

Amen.Jesus kommer snart, er du beredt til at være sammen med Ham for evigt? Så lev du da nu dit liv i Guds nådes liv sammenmed Jesus.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359332

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,68535304069519sekunder