JESUSLIVET - NÅDEN TIL AT TIE..

Nåde til at tie


    www.Bibelen.dkKristus er på nådens trone for at uddele hjælp i rette tid. Har du nogen sinde tænkt over alt det, vi trænger nåde til? Har du nogen sinde tænkt over, at vi trænger nåde til at tie i visse situationer? Da Aron fik bud om, at Herrens ild havde fortæret hans to sønner, står der: Og Aron tav.3. Mos. 10:3. Da fik Aron nåde til at tie. Tænk. Gud rev hans to børn ud af hans hænder ved en hastig og frygtelig død, da kunne Aron tie. Hvem kan det? Den, som har modtaget nåde til det. Hvad var det, livet tog fra dig? Hvad var det, du oplevede, som gjorde dig hård mod Gud? Hvad var det? I stedet for tavshed i Herrens nærhed blev der bitterhed, knurren og klage. Nåde til at tie under sådanne stunder giver Gud lejlighed til at gøre sin gerning i dit indvortes menneske. Da vil pottemageren danne karret på ny til større ære for Gud.Nåde til at tie i alle ting, som da kan blive en afglans af Himmelen. Men hjemmet kan også blive et lille Helvede ja, desværre kan også de kristnes hjem blive det. Ord krig og strid har ødelagt så mangt et kristent hjem. Stakkels mand, der har en hustru, der er som et, ustandseligt tag dryp. Som Salomon siger i Ords. 19:31, som i sin uåndelighed har taget herskerpladsen i hjemmet. Han trænger nåde til at tie mange gange om dagen. Den stakkels hus mor, som slider dagen igennem for sin mand og sine børn for at holde sammen på hjemmet, som må modtage spydige ord og et misfornøjet ansigt fra sin mand, når han kommer hjem, hun trænger til nåde til at tie. Den unge søn eller datter, som står over for sine forældre, der med faderlig og moderlig omhu kommer med tilrette visning og bebrejdelser, de trænger nåde til at tie.


Er du en kristen, må du tie, selvom du synes, at du har retten fuldstændig på din side. Der bliver ikke sejr ved, at man tager til genmæle. Det gør det blot værre. Sejren ligger i, at du er Gud underdanig. Underordner dig en hver myndighed, der er over dig. Dog uden at du fornægter Jesu kors. Vi må have nåden til at tie stille, også når vore bedste venner er imod os. Hvor er det ikke let at gøre sig selv til martyr. Gang på gang at gentage de andres fejl og, i vore øjne, ofte store synder. Vor selvretfærdighed lurer lige om hjørnet. Det kan godt være, du har ret, det gør ikke sagen bedre. Din hjertefred forsvinder, om du evig og altid sidder med dit hvasse blik og bedømmer andre fejl og mangler. Ve dig om du er skyld i din bror, din søster, bliver stødt bort fra Guds nåde. Du skulle hellere tie stille og elske dem ind i Guds nåde, ved at du beder, for dem. Jesus står foran dig og siger. Gå i mine fodspor. Jesus skældte ikke igen, når Han blev udskældt, Han truede ikke, når Han led ondt, men overgav sin sag til Ham, der dømmer retfærdigt 1. Pet. 2:23. Gør du det samme? Jeg kan ikke, siger du. Nej. Ingen kan i sig selv. Kun ved omvendelse og tro, på hele Evangeliet formår vi alt, også at tie stille. Ved tronen kan du få nåde og hjælp, af Gud til rette tid. Du kan få Guds nåde, så du fuldt ud formår at tie stille også i den menighed/kirke du kommer i.


Åbenhed blandt Guds folk er godt, så længe det drejer sig om åndelige erfaringer. Men når åbenheden benyttes til at tale om andres synder og fejl, da er Satan kommet ind i flokken for at ødelægge brodersamfundet. Du, som kan sige så meget om ham eller hende. Du behøver nåde til at tie stille. Der ved redder du brodersamfundet. Den der ripper op i en sag skiller venner. Ords. 17. 9.


Nåde til at tie.

Nåde til at tie i bønne livet trænger vi også til. O, hvor meget vi i vor uforstand beder om og begærer, som Gud slet ikke kan give os. O, hvor mange gange har vi ikke atter og atter bekendt synder, som er forladt, fordi vi tror, at det er dyb kristendom at blive ved dermed, mens det i virkeligheden beror på uvidenhed om evangeliet.Glem nu ikke vejen om ad nådetronen. Jesus sidder der for at give dig, den mest hjælpeløse, nåde til hjælp, hjælp til at tie, når du skal.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358789

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47153401374817sekunder