JESUSLIVET - NÅR DU VIL BEDE..Når du vil bede.


År 2012.


www.Bibelen.dk


Når du vil bede, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig.
Matt 6,6


Læg mærke til når? Det kan faktisk ligne et spørgsmål. Om hvornår du mon har tænkt dig at bede som Jesu Kristus lærer dig. Dit valg du har din frie vilje, men vil du så gør Gud det du i tro på Jesus beder Ham om efter Hans forudtilrettelagte viljes opfyldelse i netop dit liv.


Når du vil bede så skal du gå et bestemt sted hen. Lukke din dør, være alene ind for Guds ansigt. Du bliver ikke bønhørt pga dine mange ord. Du bliver bønhørt og får svar gennem din stilhed og tillid til Gud din Far. Alt for mange kristne beder bønneremser uden tro bag ved. I får ikke fordi I beder dårligt siger Jesus. Når du vil bede, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig. Matt 6,6.


Det er gennem din tro på Jesus du får alt du behøver fra Gud din Far. Jesus, Kristus er den usynlige Guds billede, al skabnings førstefødte. Kol 1,15. Han er den førstefødte der også går i forbøn for alle de hellige. Hellige er ikke de der gør sig fromme/hellige ved at leve efter en eller anden lov. Det er dem der er helliget ved Jesu Kristi blod ved et levende vandbad i Ordet. I Joh 1. Står der om Lyset og Ordet at Ordet blev kød og tog bolig iblandt os. Jesus tog bolig iblandt os ved sin Hellige Ånd og der står videre om Ordet der blev kød. Dvs. Ordet er levende, det mætter og ikke giver føde til os.


Når du vil bede, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig. Matt 6,6 Du skal bede i tro og lukke verden og alt dit eget ude før du kan være i et levende liv med Jesus ved Ånden. Når du beder. Bed om at Gud vil åbne dine øjne så du ser og åbne dine øre så du hører hvad Ånden siger til menigheden i dag. Menigheden er dig som er et lem på Jesus Kristi legeme og er indpodet på Guds Sande vintræ (Joh.15).


Det er kun i det liv du har ægte liv og levende vand som strømmer gennem dig ud til andre. Du får altså ikke fordi, du beder dårligt og ikke altid er i det liv som Ordet siger du skal være i.


Måske synes du det hele bare ligner hinanden, bibelen siger dig ikke længere så meget. Så hør lige her. Stop lige med alle dine ”kristne” aktiveret hold pause og gå ind og luk din dør og gå du tilbage til det sted hvor du mødte Jesus allerførste gang. Ja, det er korset du må tilbage til og op på sammen med Jesus Kristus. Døren ind til Guds rige er smal den vej du skal vandre på er smal og mange forsøger på at komme gennem nåleøjet, men meget få formår at komme ind.


I Joh Åb siger Jesus gid du enten var kold eller varm. En kold kan Jesus ved sin Ånd gøre brændende varm. En overophedet kan Jesus ved sin Ånd få normaliseret så du bliver lige til pas varm. Men en lunken kan Jesus ikke gøre så meget ved andet end til sidst at spytte dig ud. Husk på vintræet, nogle grene blev skåret af måske er du ved at blive skåret af?


Når du vil bede, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig. Matt 6,6.


Vil du bede i tro så gør det, og du vil få alt i og med Jesus Kristus.Vel at  mærke efter Guds vilje. Gud din Far, ved hvad du behøver, men du kan ikek altid se, det du får er det allerbedste for dig, måske ville du i grunden have noget andet, men Gud ser det er hvad Han vil det er til dit bedste.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358587

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,69580602645874sekunder