JESUSLIVET - NÅR EN JESUS TROENDE DØR.

Når en troende dør


www.Bibelen.dk
Om de, der tror på Jesus Kristus, som er fødte på ny, fortæller bibelen os at de troendes sjæle/ånder tages til himlen efter dødsøjeblikket, da de har taget imod Jesus Kristus som frelser er deres synder blevet tilgivet, (Johannes 3:16, 18, 36). Og derfor er de sat med Kristus i det Himmelske.


For troende betyder døden.

At ”.. bryde op fra legemet og være hjemme hos Herren” (2. Korinther 5:16-18; Filipperne 1:23).


Den som tror på Jesus står op igen.

Der er også skriftsteder, som 1. Korinther 15:50-54, og 1. Thessaloniker 4:13-17, som beskriver at troende genopstår, og bliver givet herlighedslegemer.


Når en troende tager hjem til Jesus når de dør, hvad er formålet så med denne opstandelse? Det lader til, at selvom de troendes sjæle/ånder tages op til himlen, når de dør, så forbliver deres legemer ”sovende” i graven.


Ved de troendes genopstandelse, bliver den fysiske krop også genoprejst, herliggjort, og derefter genforenet med sjælen/ånden. Denne genforenede krop-sjæl-ånd vil være de troendes ejendom i al evighed i de nye himle og den nye jord (Åbenbaringen 21-22).


De der ikke tror på Jesus.

Hvad angår de, der ikke tror på Jesus Kristus, vil døden betyde evig straf. På samme måde som Jesus-troende, vil ikke-troende blive sendt til et midlertidigt forvaringssted når de dør, for at vente på den endelige opstandelse, dom, og evige skæbne. I Lukas 16:22-23 beskrives en rig mand, som pines straks efter at han dør. Åbenbaringen 20:11-15 fortæller, at alle ikke-troende vil genopstå, blive dømt ved den store, hvide trone, og derefter blive kastet i Ildsøen.


Ikke-troende sendes altså ikke direkte i helvede (Ildsøen) lige efter døden, men befinder sig i en midlertidig virkelighed, hvor de oplever dom og fordømmelse. Men selvom ikke-troende ikke sendes direkte i Ildsøen efter at de dør, så er deres skæbne, lige efter døden, på ingen måde behagelig. Den rige mand råbte f.eks., at ”.. jeg pines i disse luer (flammer)” (Lukas 16:24).


Altså forvares ethvert menneske i en midlertidig himmel eller helvede, når de dør. Et menneskes skæbne ændres ikke, efter at have oplevet dette midlertidige sted. Det er kun ”stedet” selv, der ændres.


Troende vil i sidste ende få adgang til de nye himle og den ny jord (Åbenbaringen 21:1), og ikke-troende vil ultimativt ende i Ildsøen (Åbenbaringen 20:11-15).


Disse er de endelige destinationer for alle mennesker – baseret udelukkende på, om de har taget imod Jesus Kristus som deres frelser, eller ikke (Matthæus 25:46; Johannes 3:36).


Gud vil at alle mennesker skal frelses og komme til tro på Jesus, men desværre siger mange nej tak til Jesus og Guds udrakte frelses hånd. Derved bliver deres bestemmelses sted allerede afgjort mens de er på jorden. Det ikke Gud der fravælger Hans skabninger. Det er menneskers egne valg, ved de ikke tror som afgør deres evige sted.


Derfor vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at få gjort op med Gud lige nu. Bekend du er en fortabt synder (lovovertrædere) og du har brug for Jesus. Bed Jesus komme ind i dit hjerte så han kan tilgive dig. Således elskede Gud verden at Han gav sin Søn den enbårne for at enhver der tror på Jesus ikke skal fortabes men have evigt liv. Joh.3.16.


           Tro på Jesus.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363372

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35899186134338sekunder