JESUSLIVET - NÅR GUD SIGER..

Når Gud siger


www.Bibelen.dkNår Gud siger: "FRYGT IKKE" Guds løfter er alle "Ja og Amen" i Jesus Kristus. Men lad os se til, at vi tager dem alle fra Jesu hænder. Lad Vingårdens Ejer give os druerne; lad os ikke plukke dem, som hænger over muren. Er Kristus din ? Så er Hans løfter dine."Frygt ikke Abram, Jeg er dit skjold! Din løn skal blive meget stor." (1.Mosebog 15:1)


Det er første gang i Bibelen " FRYGT IKKE" forekommer. Det er talt til en synder, som simpelthen troede Gud, da Han fortalte ham om Det Forjættede Afkom. Det gælder også for dig, der tror på Den Forjættede. " Du skal ikke være bange, for Gud har hørt drengen, hvor ham ligger." (1. Mosebog 21:17) Det er anden gang, ordene om "IKKE AT VÆRE BANGE" forekommer. Det er venligt talt til en, der kort forinden havde haft besøg af Pagtens Engel (kap.16:10). Har Han ikke fjernet den stor byrde af synd? Så, "hvad er der i vejen, Hagar ? Vær ikke bange" - Hans Forsyn vil altid lede dig." Frygt ikke, jeg er med dig, og vil velsigne dig." (1.Mosebog 26:24)Talt til Isak, som havde Abrahams Gud, som sin Gud. Har du kvaler med misundelige naboer? Hvis Isaks Gud er din, så er dette " FRYGT IKKE" til dig. Du vil have fremgang.


"I skal ikke være bange, jeres Gud og jeres fars Gud må have lagt en skat i jeres sække." (1. Mosebog 43:23). Gud fjerner vores mistænksomhed og uro, som Josef gjorde ved sine brødres, her og i kap.50:19, ved at vise os at Han har fået fuld betaling og tænker kærligt om os. Lige som Boas fjernede Ruths frygt (Ruth 3:11) ved at fortælle sit hjertes tanker; og som David (1. Sam. 22:23) forjagede Ebjatars, ved at forkynde, at nu havde han en ved sin side, en som hellere ville dø, end at se ham skadet. " Du skal ikke være bange for at drage ned til Egypten." - (1. Mosebog 46:3) Talt til Jakob, klar til at begive sig ud på en rejse, på sine gamle dage, under bekymrende omstændigheder. "Jeg er Gud, VÆR IKKE BANGE!". Det er nok for dig, som ved af erfaring, at din Gud har frelst sjælen.

" I skal ikke være bange. Stil jer op og se, hvordan Herren frelser jer i dag." (2.Mosebog 14:3)


Til Israel ved Det Røde Hav. Har Gud gjort pligtens sti jævn for dig? Så tøv ikke med at have tillid til, at Han bærer dig gennem den. Din vej vil blive bredere, når du kommer længere frem. Hvor forskellig er ikke udfaldet, når mennesket ikke Gud taler! De, der stod hos Rakel (1.Mosebog 35:17), og de, der stod hos Pinehas datter (1. Sam 4:20) sagde " VÆR IKKE BANGE", og alligevel kom døden. Og Jael gik Sisera i møde med de samme ord (Dom. 4:18) og alligevel endte det med døden.


" I skal ikke være bange, for Gud er kommet for at sætte jer på en prøve, og for at I kan frygte Ham, så I ikke synder" (2. Mosebog 20:20) Ved Sinai, hvor folket følte Guds lov og majestæt så meget, at de klagede højt for at få en mægler. Føler du det samme? Lad det føre dig til Mægleren, Jesus, i hvem din synd er skjult og fra hvem Helligånden kommer. "Frygt ikke. Jeg er den første og den sidste. Jeg var død, og den som lever: Jeg var død, og se, jeg lever i evighedernes evigheder, og jeg har nøglerne til døden og dødsriget." - Åb 1:17-18.


Tænker du nogensinde på om du vil ryste af skræk, når kommer om bag forhænget? eller når Herren kommer igen i al Sin herlighed? "FRYGT IKKE!" Han vil blidt lægge Sin hånd på dig, og fylde dig med styrke, og vise dig , hvem Han er- Ja, Han som døde, og som lever for evigt for os! Han, som har dit navn i Sit hjerte!

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359295

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44916105270386sekunder