JESUSLIVET - NÅR HELLIGÅNDEN ARBEJDER..

Når HelligÅnden arbejder


 År 1948.


www.Bibelen.dk


Og når Han (Helligånden) kommer, skal Han over· bevise verden om synd og om retfærdighed og om dom. Han skal herliggøre mig (Jesus).« Johs. 16:8 og 14.


En prædikant var engang på rejse, og undervejs overnattede han på et kristent gæstehjem. Da værten hørte, at han var prædikant, bad han ham holde hus andagten : Prædikanten indvilligede heri på betingelse af, at værten ville sørge for, at ikke alene gæsterne, men også hele personalet deltog, Dette lovede værten. Da tiden for andagten kom, og de alle var samlede, vendte prædikanten sig imod værten og spurgte: Er alle her nu? Ja, svarede værten. Alle? Gentog prædikanten. Ja, undtagen den unge pige, der vasker op i køkkenet, men hun er så snavset og sjusket, så hende kan vi ikke have med her. Hertil svarede prædikanten: Vi begynder ikke, før hun også er her, og værten blev derfor nødt til at hente den unge pige. Denne trofaste Herrens tjener fattede stor interesse for den stakkels forsømte og ringeagtede pige, og da andagten var forbi, gik han hen til hende og sagde: Jeg vil gerne lære dig en bøn, som lyder sådan her: 'Herre, lad mig se mig selv, som du ser mig! Vil du bede den hver dag? Den unge pige svarede: Ja, det vil jeg. Næste dag rejste prædikanten, men efter kort tids løb kom han tilbage, og han spurgte da værten ud om den unge pige. Hun er fuldstændig nytteløs. Hun græder og sukker hele tiden og kan slet ikke tage sig sammen til sit arbejde, var værtens svar. Prædikanten bad om lov til at tale med hende, og da hun kom, sagde han til hende: Nu vil jeg gerne lære dig en anden bøn, nemlig: Herre, lad 'mig se dig! Vil du love mig at bede denne bøn hver dag? Det lovede den unge pige.


Prædikanten rejste igen, men da han få år efter talte i en kirke i Glasgow, kom der en nydelig ung pige hen til ham og spurgte: Kan De kende mig? Prædikanten måtte indrømme, det kunne han ikke. Mindes De ikke at have holdt andagt på et gæstehjem, hvor De efter andagten lærte en af køkkenpigerne følgende bøn: Herre, lad mig se mig selv, som du ser mig! og efter en tids forløb denne bøn: Herre, lad mig se dig, spurgte den unge

pige. Ah jo, sagde' prædikanten, det husker jeg. Jeg er den unge pige. Da jeg bad den første bøn fik jeg mig selv og min synd at se, så jeg blev så betynget og sønderknust, at jeg ikke kunne andet end sukke og græde. Jeg kunne ikke sove om natten eller arbejde om dagen, ved tanken om min synd. Men da: De kom tilbage og lærte mig den anden bøn, åbenbarede Jesus sig for mig på en ganske vidunderlig måde. Jeg så Hans store kærlighed og blev overbevist om, at Han døde også for min synd, og jeg tog imod Ham som min Frelser. Hele min syndebyrde blev taget fra mig, og jeg blev en glad kristen.Er du også en glad kristen? Så vis det ved at du giver din glæde i Jesus videre.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359220

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59983801841736sekunder