JESUSLIVET - NÅR LIVET GØR ONDT ER JESUS MED

Så husk Jesus går med dig.

 

Jesus har selv gået alle smertenes veje før os.
Satan og det onde, kan ikke rive os ud af Guds hånd: Netop fordi. Han ved sin død og opstandelsse, skulle gøre det af med ham, som har dødens vælde/magt, nemlig djævelen.« (Hebr. 2, 14). Han/Jesus Kristus afvæbnede magterne og myndighederne og stillede dem åbenlyst til skue, da Han førte dem sejrstolt ved Kristus« (Kol. 2.1 -5).

 

Så du kristne stidsmand og kvinde at. Magterne er stillet åbentlyst til skue? Dvs. Du behøver ikke at være bange for at de skal snigløbe dig, såfremt du er skjult med Kristus i blodet, du vil kunne se magterne/det onde før de kommer dig i møde, og de er afvæbnet. Nok brølser Santan efter os, som en brølende løve, men han har ikke nogen våben at slå os med. jesus Kristus Har afvæbnet ham og hans hær har nu kun deres egen dom i vente. Frygt ikke dem, der slår legemet ihjel, men ikke kan slå sjælen ihjel, men frygt derimod ham, der kan lade både sjæl og legeme gå fortabt i Helvede. Sælges ikke to spurve for en skilling? Og ikke én af dem falder til jorden, uden at jeres fader er med den. Men på jer er selv alle hovedhår talt. Frygt derfor ikke, I er mere værd end mange spurve." (Mattæusev 10,24-31).Jesu kender os bedre end vi selv gør.
Jesus siger: "Mine får hører min røst, og jeg kender dem, og de følger mig, og jeg giver dem evigt liv, og de skal aldrig i evighed gå fortabt, og ingen skal rive dem ud af min hånd. Det, min Far har givet mig, er større end alt andet, og ingen kan rive det ud af min faders hånd." (Johannesev 10,27-29). Men, vi kan godt være så lnagt ned at vi nærmest slet ikke hverken kan høre elelr se Jesus. Her er det ige HelligÅnden Jesu egen Ånd kommer os til hjælp i vor totale magtesløshed. Han er mere end en ven, Jesus er alt ja livet for os. Venner her på jorden svigter hinanden, vi overser hinanden og behovene fordi, vi ikke altid hører og ser Jesus. Men Jesus vil aldrig slippe eller forlade os.Husker du deciplene i båden da der gav orkan? De var også så bange for at drukne. Men Jesu var der. Men, ofte står Jesus bedrøvet inden på breden og ser sørmodigt ud over vort livshav og spørger. Hvorfor tog I ikke Mig med i jeres båd?Måske er det dit problem. Du glemte lige Jesus inde på stranden?
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359197

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35648322105408sekunder