JESUSLIVET - NEDTELLINGEN ER BEGYNDT..

Nedtællingen er begyndt.


www.Bibelen.dkKristi himmelfarts dag fejres 40 dage efter påske og ti dage før pinse. Den falder altså altid på en torsdag, tidligst 30. april og senest 3. juni. Kirken fejrer ved Kristi himmelfart, at Jesus 40 dage efter sin opstandelse steg til himmels.


Lukasevangeliet 24, 50- 54: Han tog dem med ud af byen, hen i nærheden af Betania, og løftede sine hænder og velsignede dem. Idet han velsignede dem, skiltes han fra dem og blev båret op til himlen. De tilbad ham, og fyldt med glæde vendte de tilbage til Jerusalem, og de var hele tiden i templet og lovpriste Gud.


Nedtællingen er for længst begyndt

Ap. G. 1,11: ”I galilæiske mænd, hvorfor står I og ser op imod Himmelen! Denne Jesus, som er optaget fra jer til Himmelen, han skal komme igen på samme måde, som I har set ham fare til Himmelen.”

Jesu Kristi genkomst er omtalt og uddybet 219 gange i Bibelen. Også den første menighed var optaget af emnet, ja, den forventede Jesu genkomst når som helst.


"Forventningen om Jesu genkomst er barometeret i vores liv.” Det er desværre ikke genkomsten, der præger vor tids forkyndelse og det til trods for, at emnet fylder meget i Bibelen.


Bibelen fremlægger flere tegn, som har noget med endetiden at gøre.

Der er kaos i naturen og kaos blandt nationer. Selv indenfor murene i de kristnes forsamlinger er kærligheden til Sandheden blevet lunken , ja, ofte kold hos mange. Der tales om kærlighed men ikke ret mange viser kærligheden i deres omsorgsgerninger for deres næste. Bibelens Ord siger det helt klart. At lige inden Jesus igen kommer, som da Ham steg op til Himlen, vil kærligheden, blive kold og havesygen i hele dens bredde og dybde bryde ud i lys lue. Selv kristne vil have og have, det gamle skal ud, de vil have det sidste nye. Det gælder sig både i privaten og inden for kirkerne. Alligevel er mange aldrig taknemlige og tilfredse, men jager ustandselig efter mere og mere i blind havesyge.


Der er evangeliets udbredelse til folkeslag.

Som gælder den dag i dag. Det gælder ikke om at eje den hele verden, og få så mange som mulig til at fylde vore lokaler Det drejer sig om. Omvendelse fra egoisme, have syge, jalusi, lunken kærlighed. Mange har travlt med at snakke om alt det som skal være anderledes, men et anderledes liv og indhold, som Bibelen tilbyder er det få der vil kendes ved. Også det står det nøje beskrevet om i Bibelen. Jesus spørger, mon Jeg finder troen når Jeg kommer?


Der er samling omkring det jødiske folk.

Mange jøder rejser til Israel, fordi de møder den kolde skulder andetsteds. En ung jøde rejste fra Danmark til Israel, fordi han blev mobbet groft. Han siger selv, at ”det er sikrere i Israel end på Nørrebro. Staten Israel er også et stærkt tegn. Intet andet folkeslag har formået at overleve, som det jødiske folk. De er blevet forfulgt, skændet, hadet og dræbt, men de er der stadig et folk. Gud har givet sit løfte til Israel, og det står fast, om så naboer og andre stikker en kæp i hjulet. Det profetiske ord siger klart: ”Jeg planter dem i deres jord, og de skal aldrig mere rykkes op af deres jord, som Jeg gav dem, siger Herren din Gud”. Amos 9,15.


Israel er i høj grad i fokus i dag.

Der går næsten ikke et døgn, hvor vi ikke hører om Israel. Landet blomstrer ”som en rosengård”, fordi folket med en stor arbejdsindsats har forvandlet ørken til frugtbar jord. Men omtalen gælder også præsidenter og ledere, som truer Israel på dens eksistens. En højtstående person har for ikke så lang tid siden sagt: ”Israels ødelæggelse er ikke længere en drøm, men inden for rækkevidde.” En sådan udtalelse vidner i høj grad om, at den dæmoniske verden har travlt med, efter bedste evne, at ødelægge det folk som Gud har udvalgt. Men, Israel hverken kan eller vil ignorere diverse trusler. Når Iran f.eks. gentagne gange har truet med at ville udslette Israel, jamen så er det klart, at Israel før eller siden må gribe til handling. Per natur forsvarer vi os jo, når vi er truet på livet. Mærk dig disse ord! Og glæd dig når dagen kommer, hvor Israel tager til genmæle. Det drejer sig også om dit liv. Enhver hændelse i Israel smitter af på vores situation som kristne, der sker ting og sager i det åndelige. Når dagen kommer hvor Israel overvinder denne store trussel, så kan vi forvente og bede til, at sejren vil betyde en verdensomspændende vækkelse.


Gud ønsker at velsigne sit folk, hvorimod andre ønsker det modsatte. Også det er et tegn på de sidste tider, hvor nationer vil sætte sig op mod Guds planer for at få herredømme. Men det modsatte vil ske. Gud overstyrer det hele med sit eget program: Jesu genkomst.


Netop fordi, få kristne virkelig elsker Guds første fødte folk er der megen uro blandt kristnes rækker, især når samtaler falder på situationen i Israel vælter det frem med delte meninger ofte i negativ relation til Israel, så længe menighedens folk ikke elsker Israel kan Gud ikke velsigne dem og gøre alt det de drømmende siger vil ske engang i fremtiden, tegn, mirakler og tillæggelse af flere. VI skal elske Herren vor Gud af hele vort hjerte, det drejer sig om den første kærlighed til Jesus som selv var jøde, husk det også når du taler om Israel. Du kan ikke elske Jesus uden du også elsker Guds folk.


Tiden er meget kort.

Det handler om at drive mision. At få det glade budskab forkyndt og levet ud midt i blandt folket her i Danmark. Men, uden tro og kærlighed til Sandheden vil vi ikke kunne gøre noget som helst. Det er Jesus ved HelligÅndens kærligheds gerninger gennem os der udfører Guds arbejde og mission. ”Vi må gøre hans gerninger, som har sendt mig, så længe det er dag, for der kommer en nat, hvor ingen kan arbejde.” Johs. 9,4.


Gå ud i stedet for at side inde i kirken og sige kom ind. Nedtællingen er begyndt for dig, snart kommer Jesus i skyen for hente sin menighed/kirke som er af og i Sandheden.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359291

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43814301490784sekunder