JESUSLIVET - NU KAN DIN TJENR DØ I FRED.

Nu kan din tjener dø i fred


År 1946


www.Bibelen.dk


Har du fred med din personlige dø? Alle skal vi dø, dog nogen skal gå over i evighedens evige liv, sammen med Jesus og Gud, og alle vore kære som også troede på Jesus. Men, har du selv personligt set og smagt Guds Frelse? Har du fred med Gud også når du dør? Ingen kender dagen før solen går ned. Denne dag kan sagtens være din dødsdag, den sidste du får på jorden. Er du rede og har set din frelse? Herre! nu lader du din Tjener fare i Fri Thi mine Øjne have set din Frelse. Luk. 2. 30. Det er ikke alle, som kan fare fra denne Jord i fred. Den, som efterlader uopgjorte utilgivede ting og synder, og som har levet sit liv uden gud, ved tro på Jesus, uden at eje Sønnens liv og Ånd i sig. Må forlade dette liv, uden fred. Og kan ikke finde freden, roen nogen steder. Den, som ikke finder Freden her i Livet finder den heller ikke hisset, bagefter i evigheden. Derfor er det meget vigtig, vi søger guds rige, Hans retfærdighed, ikke vort eget, mens vi er på jorden. Gamle Simeon siger lykkelig: Nu ladet du din tjener(dø) fare i fred. Deri er intet uopgjort, intet som holder ham fast med her i livet. Han beder endog frimodigt, om at få lov til at fare/dø. Det er forøvrigt en god tale måde at fare når man dør, man farer nemlig ud af kroppen og til Gud evige bestemmelsessted for en alt efter hvad man valgte mens man var her på jorden. Simon kunne bede frimodigt om at fare til Himmelen fordi. Han havde set Guds frelse mens han var på jorden. Så vidt vides var han blind eller svagtseende, han var gammel, men han så Guds frelse alligevel fordi, han så Frelseren med sit hjertes øjne, kan du det?


Det Barn, han holder i sine gamle svage arme, er Verdens Frelser”hans Frelser. Det blev en Frelser der fuldendte Forsoningsopgaven for alle Synder; Den Frelser Jesus Guds Søn, skal genoprette det ødelagte og dække livets mangler. I Jesus skjules enhver synd som vi måtte have begået. Alt det så Simon. Ja Han så i tro, at Guds Frelse endda også skal frelse ham fra syndens sidste magt, døden, og gøre ham helt fri i den evige verden.


Ser vi i tillid og tro det samme i dag? Gør du og tror du på det du ser? Herre, hjælp mig til, at mine øjne, så at mine øjne må være fast rette på Din Frelser, så jeg fri kan kan fare bort fra dette jordliv, som ikke er min verden længer.

Fordi, talte er de kommende år og dage, jeg skal ud på en færd jeg ikke vender tilbage fra. Job 16.20. Livet, her på jorden, leves kun en gang. Jeg skal aldrig -vende tilbage til det Stykke Vej, som jeg allerede har gået. Det er langt mere end kun en filosofisk tanke, det er livet alvor. Jeg kommer ikke til at kunne gøre min vej om igen. Ak Herre! Tilgiv mig for, jeg ikke altid gik Din vej, men selv ville råde/bestemme. Herre betsem du resten af min korte vej jeg har tilbage at gå her på jorden. Men det blive endnu mer alvorligt når jeg tænker på alle de jeg så på min vej, som jeg har gået. Jeg så, der sad en tigger ved vejkanten, men gik bare forbi Jeg så en blind men ledte ham ikke til Dig Herre! Min Herre min vej er kort.


Nu når jeg ser. Hvad så med den der går med sin tunge byrde vil jeg tage byrden af hans skulder og løfte den for ham? Har jeg lært af min vej? Der ligge en falden mand som er faldet blandt røvere,, vil jeg samle ham op, give ham det bedste jeg ejer? Har min livs vej lært mig at bøje mig ned til min næste som en barmhjertig Samaritan, der ydmygt bøjer sig ned og samler min næste op? Hvordan lever jeg? Hvordan taler jeg? Hvordan bruger jeg mine Kræfter? Hvad forsømmer jeg? Hvad synder jeg med? Lejligheden kommer aldrig igen. Den Vej der er tilbagelagt, skal jeg aldrig vende tilbage til.


Herre, hjælp mig til at vandre forsigtigt og vågent i Dag.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358154

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36064219474792sekunder