JESUSLIVET - OM DØDEN OG DOMMEN.(Fra gammel Norsk)


  WWW.BIBELEN.DK
Gud har skjult dødens time for os, for at vi hver dag og time skal omvende os, og tegne hvert minut og time for den sidste. Hele menneskets liv er givet det til omvendelse. Gud har lovet dig sin nåde, men morgendagen har han ikke lovet dig


"Det er menneskenes lod én gang at dø, og derefter dømmes", Heb 9,27. «Hvad du gør, da betænk enden, så går du aldrig helt forkert», siger Sirak. For slik som Gud finner dig, vil han dømme dig Derfor skal du forholde dig slik i dit liv som du ønsker at du kunne finnes i din død.Betænk hvor de er som for få år siden levede i kødelig lyst og glæde! De er allerede på deres sted og forventer deres sidste dom. "Kom ut fra henne, mit folk! for at I ikke skal ha del i hendes synder, og for at I ikke skal få del i hendes plager", Åb 18,4.


Den yderste dom
Etter døden er det ingen tid til omvendelse. Enten forspilder vi her det evige liv, eller vi opnår det. De uret færdige kommer ikke til dommen, men over de uretfærdige skal det gå en hård og streng dom: «Gå bort fra mig, I som er forbandet», vil Herren si til dem.Nå har vi salighedens dag, "se, nå er nådens tid, se, nå er frelsens dag", 2. Kor 6,2, men da bliver det en dommens dag. "Å, om I i dag ville høre hans røst! Forhærd ikke deres hjerte" – for at Gud ikke skal si: "Så sværgede jeg i min vrede: Sandelig, de skal ikke komme ind til min hvile", Salm 95,7-8.11.


"Vi skal alle åbenbares for Kristi domstol, for at enhver kan få igen det som er sket ved legemet, etter det som han gjorde, enten godt eller ondt", 2. Kor 5,10. De retfærdiges og troendes synder bliver skjult og helt glemt. "Salig er den som har fået sin overtrædelse forladt og sin synd skjult", Salme 32,1. "Ingen av de synder som han har gjort, skal tilregnes ham. Ret og retfærdighed har han gjort, han skal visselig leve", Esek 33,16.

Erkend du derfor dine synder, for at Gud må forlade og glemme dem.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351997

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0654830932617sekunder