JESUSLIVET - OMVENDELSENSDÅBEN.

www.Bibelen.dk
Indledningsvis.

Først vil jeg lige fortælle dig om hvordan jeg personligt læser min Bibel, Guds Ord. Fordi, Mange har problemer med at få fat i Bibelens ord og få dem omsat til et personligt liv. Hvordan skal man forstå Bibelens ord og få fat i det Guds Ord som et virkeligt levende liv? Jeg personligt har fundet ud af tre ting, som er en god hjælp. Håber det også kan hjælpe en eller anden, måske dig? Det jeg her skriver er min egen personlige opfattelse af dåben, og ikke en direkte undervisning, nærmere en opfriskning af hvad dåben er.1. Hvad siger Ordet du skal, eller ikke skal?

2. Hvad er dine tanker igennem det du læser ? Stemmer de med Ordet?

  1. Tror du det, så gør det?


Markus. Ev. 1. V.4

Omvendelses - dåb! Dåb har noget at gøre med at vi begraver noget. Dåb= Et andet liv, som er omvendt, eller faktisk stik modsat, det liv vi før kendte, og levede. V. 5. De lod sig døbe, og indviede sig til et helt nyt liv, hvor de efter, de havde erkendt deres stilling som syndere (lovovertrædere) og bekendt alle deres synder. Man har ikke kun bekendt dem, hvilket kun er en erkendelse uden omvendelse, man har vendt sig bort fra dem, holdt op med dem.Derefter fulgte de Jesus i deres nye liv i Jesus Kristi Ånd. Gør vi alle det? Er vi i Jesus Ånds liv? Har vi alle taget imod Jesu indbydelse til at komme til Ham og følge Ham? Ved. 1. Erkendelse. 2. Omvendelse. 3. Tro. Det her handler om. At vi bliver i vores grav. Være død, begravet sammen med Jesus Kristus, i dåbens pagt med Gud i sin samvittighed.Så melder spørgsmålene sig. Er vi så der alle sammen, i Jesu Kristi liv? Er du personligt i din grav? Er du taget ned af korset, lagt i din grav, så det ikke længere er dig selv der lever, men i stedet for er Jesus Kristus der lever i dit sted? Er Jesus Kristus din fuldstændige stedfortræder i alle ting?

Det her handler altså om, et virkeligt liv i levende tilstedeværelse i fællesskab med Gud i Jesus. Det handler om retfærdiggørelse af vore liv. At vi alle lever et Guds retfærdigt liv i troen på Jesus Kristus og Hans levende Ord. Vi skal altså leve i Jesus Kristus og ikke i vore egne liv og tankers liv. Vi blev frivilligt begravet, døbt til Jesus Kristi død og opstandelses liv. Vi skulle altså stå op til et nyt liv, eller hvad gjorde vi så lige?Vi har fået Ånden, Jesus egen Ånd som pant på vort evige liv, det er et evigt liv som begynder her nede på jorden, det er der rigtig mange kristne der ikke ser, eller har glemt.Hvad så nu? Skal vi så til at tage os ret kraftigt sammen? Forbedre os? I så fald kan vi så det? Nej og atter nej! Det er jo ikke længere os der lever, men Jesus Kristus lever fuldt ud i vort sted. Vi er begravede sammen med Jesus Kristus og vi er opstået til Hans liv.Vi er altså begravede ved dåben og har indgået en pagt med Gud i vores samvittighed om at vi vil leve et nyt opstandelses liv, i Jesus Kristus. Vi har indgået en kontrakt med Gud om at leve et helt nyt liv. Eller gør vi nu også alle det fuldt ud? Hvad med dig? Har du brudt kontakten, din dåbs kontrakt med Gud i din samvittighed?Nogen skulle nok lige gennemlæse deres kontrakt, og løfter de har givet Gud i deres samvittighed, og se efter om de evt. skulle have brudt deres dåbskontakt med Gud?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362938

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,66432309150696sekunder