JESUSLIVET - OPHØJ NU KONGEN JESUS..

Ophøj nu kongernes konge Jesus


www.Bibelen.dkJohannes Ev.3.12- 20. Hvis I ikke tror, når Jeg Jesus, fortæller jer om de jordiske ting, hvordan skulle I så det, når Jeg Jesus, fortæller jer om de Himmelske ting? Ingen er steget optil Himmelen, undtagen Ham, som steg ned fra Himmelen, Menneske Sønnen. Fordi, lige som Moses ophøjede slangen i ørkenen. På helt samme måde må Menneske Sønnen ophøjes. (4.mos.21.9). Netop fordi. Enhver som tror på Ham skal have evigt liv i Ham. Fordi. Sådan her elskede Gud verden, dig og mig, at Han gav Sin eneste elskede Søn, for at enhver som tror på Ham ikke skal fortabes, men have evigt liv. Fordi. Gud sendte ikke Sin Søn til verden, dig og mig, for at dømme verden. Men netop fordi. Verden skal frelses ved Ham, Jesus Kristus. Den som tror på Ham, Jesus, dømmes ikke. Den som ikke tror, er allerede dømt, fordi det menneske ikke har troet på Guds eneste fødte Søns navn. Og det her er dommen. Lyset, Jesus Guds Søn, er kommet til verden, men desværre elskede menneskerne mørket mere end lyset, fordi deres gerninger var onde. Fordi. Enhver der øver ondt kommer ikke til lyset for at hans gerninger ikke skal afsløres. (Frit over sat. Læs selv).Tror du på det du selv læser i Bibelen?

Gjorde alle det havde vi vækkelsen. Fordi. Da var alle vakt til live, og levede da ikke i deres egen tro men i det troens Ord Jesus prædikede, da Han var på jorden. Jesus har fortalt os om mange ting og Han har givet os mange billeder så vi har mulighed for at fatte og forstå hvad Han mener. Men spørgsmålet er. Tror alle Hans Ord? Han siger det så sandt i vers. 12. Hvordan skulle I kunne tro på det Himmelske Jeg taler om, når I ikke engang tror på det jordiske.Mange tager det de læser som en fortælling om hvordan det var dengang, de tror ikke engang på de ting Han siger om hverdagslivet. De tager det ikke så alvorligt når Jesus fx sige Maria har valgt den gode part ved at sætte sig ned ved Hans fødder og lære af Ham. De tror ikke Jesus mener noget med det i dag, når Han fx siger. Vi ikke skal bekymre os for noget som helst. Se på fuglene bekymrer de sig. Se på markens liljer bekymrer de sig.Prøv selv at finde steder hvor Jesus taler om de jordiske ting. Og tænk så lige på hvad Han fortæller dig igennem de forskellige ting. Jesus har et budskab igennem hele Bibelen til os i dag, nøjagtig som den gang. Men spørgsmålet er. Hører og ser vi stadigvæk, som vi gjorde lige da vi blev fødte på ny? Brænder ilden i alles hjerter endnu?Menneske Sønnen skal ophøjes, lige som slangen blev det. Vers 14. Ophøjes og æres Jesus, stadigvæk i folks liv som dengang? Æres Gud i kroppen ved at kroppen med hele dens indhold stilles til Guds frie rådighed?Guds Ånd bor i os. Vi er Guds Hellige templer. Vi er Guds ikke vore egne. Ærer vi Guds slagtede korsfæstede Lam ved selv at være medkorsfæstet. Medkorsfæstet. Siger jeg! Hvad for noget. Forstår du ikke det ord medkorsfæstet. Da må du lige læse vers 12 igen. Kan du se det er noget galt? Gå derefter til vers.14. Menneske Sønnen Jesus vil æres på samme måde i dag.


Den som har Sønnens liv i sig, er død fra sig selv og lever nu i troen på Guds søn.Johannes. Ev. 5.21-24. Læs selv og tro på det ved at du gør det, lever det liv Gud har kaldet dig til i tro sammen med Jesus på korset.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362755

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64002799987793sekunder