JESUSLIVET - OPLAD (ÅBEN) DIT ØRE

Oplad (Åben) dit øre


År 2010


www.Bibelen.dk


Esajas 53.v1. Hvem troede på det, vi hørte? For hvem blev Herrens arm åbenbaret? v2. Han skød op foran Herren som en spire, som et rodskud af den tørre jord. Hans skikkelse havde ingen skønhed, vi så ham, men vi brød os ikke om synet. v3. Foragtet og opgivet af mennesker, en lidelsernes mand, kendt med sygdom, én man skjuler ansigtet for, foragtet, vi regnede ham ikke for noget.v4. Men det var vore sygdomme, han tog, det var vore lidelser, han bar; og vi regnede ham for en, der var ramt, slået og plaget af Gud. v5. Men han blev gennemboret for vore overtrædelser og knust for vore synder. Han blev straffet, for at vi kunne få fred, ved hans sår blev vi helbredt. v6. Vi flakkede alle om som får, vi vendte os hver sin vej; men Herren lod al vor skyld ramme ham. v7. Han blev plaget og mishandlet, men han åbnede ikke sin mund; som et lam, der føres til slagtning, som et får, der er stumt, mens det klippes, åbnede han ikke sin mund. v8. Fra fængsel og dom blev han taget bort. Hvem tænkte på hans slægt, da han blev revet bort fra de levendes land? For mit folks synd blev han ramt. v9. Man gav ham grav blandt forbrydere og gravplads blandt de rige, skønt han ikke havde øvet uret, der fandtes ikke svig i hans mund.v10. Det var Gud Herrens vilje at knuse ham med sygdom. Når hans liv er bragt som skyldoffer, ser han afkom og får et langt liv, og Herrens vilje lykkes ved ham. v11. Efter sin lidelse ser han lys, han mættes ved sin indsigt. Min tjener bringer retfærdighed til de mange, og han bærer på deres synder. v12. Derfor giver jeg ham del med de store, med de mægtige deler han bytte, fordi han hengav sit liv til døde og blev regnet blandt lovbrydere. Men han bar de manges synd, og trådte i stedet for syndere.Læste du dette afsnit fra Esajas bog i tro? Det blev skrevet ca. 600år før Jesus kom til jorden, og hvad skete der så lige? Kom Jesus ikke? Eller er det kun en god fortælling om en eller anden person som var god mod de fattige og undertrykte? Hvad mener du selv om Jesus? Hvem er den Jesus og Gud du tror på? Er det Bibelens Jesus som Guds Ord siger Han er du tror på?

v1. Hvem troede på det, vi hørte? For hvem blev Herrens arm åbenbaret? Troede du i grunden på det du hørte første gang du hørte noget fra Bibelen? Ja siger du. Nej siger jeg. Prøv at være ærlig nu når ingen ser det. Vær ærlig og se om du troede Guds Ord. Jeg gjorde ikke. Meget havde været anderledes om jeg havde troet og gjort som Gud i Ordet siger fra begyndelsen af mit kristne liv. Hvad med dig?v2. Han skød op foran Herren som en spire, som et rodskud af den tørre jord. Jesus fik at vide. Kan noget godt komme fra Nazaret! Sådan er både du og jeg også. Vi regnede Ham ikke som Den Han er. Hans skikkelse havde ingen skønhed, vi så ham, men vi brød os ikke om synet. v3. Foragtet og opgivet af mennesker, en lidelsernes mand, kendt med sygdom, én man skjuler ansigtet for, foragtet, vi regnede ham ikke for noget.


Har du set og mødt Jesus som han er. Foragtet, hadet grim i sit ydre. Jesus var ikke noget ikon som Han ofte fremstilles som. Er det den Jesus du tror på og følger i dine troens handlinger? På trods af vort had og uretfærdige beskyldninger mod Ham tog Jesus al vor smerte og straf på sig. v4. Men det var vore sygdomme, han tog, det var vore lidelser, han bar; og vi regnede ham for en, der var ramt, slået og plaget af Gud. v5. Men han blev gennemboret for vore overtrædelser og knust for vore synder. Han blev straffet, for at vi kunne få fred, ved hans sår blev vi helbredt. v6. Vi flakkede alle om som får, vi vendte os hver sin vej; men Gud Herren lod al vor skyld ramme ham.Er det den Jesus som du elsker? Han elsker dig over alt, gik i døden for dig, tog din indre smerte ja hele din skyld betalte Jesus med sit liv.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366746

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33165502548218sekunder