JESUSLIVET - ORDET BINDER OG LØSER.

Ordet binder og løser.


 År  2012.


www.Bibelen.dk


Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed. 2 Tim 3,16Gud taler med ord.

Gud har givet mennesket sine ord. Og vi ligner Gud på det område. Vi har også fået ord vi kan tale. Men vi kan sagtens misbruge denne gave. Vi kan sige noget som giver bagslag og ikke opbygger nogen.Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed. 2 Tim 3,16 Sådan bør vore ord virke. Vi siger og tror at Gud bor i os ved sin Hel lige Ånd. Så bør vor tale også være som Gud siger i sit Ord den skal være.Det vi siger har en virkning.

Ordet beviser. Vejleder. Opdrager. Se så lige her hvad der står. I retfærdighed. Jesus siger vi skal søge Guds rige først og Hans retfærdighed... Vore ord er ikke altid Guds retfærdige ord. Det er nogle gange vore egne tankers ord, som kommer fra vore hjerter af, hvad vort hjerte/sind er fyldt af løber munden over med. Vi bekender/taler det vi er og tror. Vi ødelægger med vore egne ord som ikke er fra Gud men fra vort gamle Adams liv, som vi jo burde have korsfæstet for længe siden. Derfor må vi vende om fra vore egne tomme ords snak og tale som Gud siger vi skal.Tænk på.

Hvad du byder (siger) det skal ske (frit oves. Efter eng) Job 22.28


Med munden bekender vi til frelse. Ud fra dine ord skal du frikendes, og ud fra dine ord skal du fordømmes. Matt. 12.22-27.


Hvor ofte har vi ikke tænkt. Havde jeg dog aldrig sagt det. Og vi ligger under anklagernes fordømmelse fordi, vi ikke talte som HelligÅnden vill det men som vi selv tænkte det skulle siges. Vi sagde ikke sandheden, vi pakkede sandheden ind så den blev sløret. Vi gav igen af samme skuffe som modparten gav os. Vi tog hævn gennem vore ord. Vi forsøgte at få folk over på vort parti. Vi stak måske en såkaldt hvid løgn for at dække over os selv. Lad os hellere dække over vor næste ved at tie stille og ikke viderebringe sladder. Jeres tale skal være ja, ja, og nej, nej.Ja, ja. Til Guds ord og nej, nej til vore egne ord.Ud fra dine ord skal du frikendes, og ud fra dine ord skal du fordømmes. Matt. 12.22-27.Jesus siger her om os.

I ransager skrifterne, fordi i mener i dem at have evigt liv; og det er dem som vidner om mig. Og dog vil I ikke komme til mig for at få liv.” Joh. 5,39-40.Vore liv også vore ord skal være som Jesus lærer os, men vi må hver i sær selv komme til Ham for at få vore tunger rensede så vi taler rent som lige som Han er ren. Det er livets ord der gør levende, og giver liv, vore ord er døde ord uden liv.

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362542

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41612482070923sekunder