JESUSLIVET - ORDET TIL TRØST.

Ordet til trøst


www.Bibelen.dk


Joh 1. 1-5.

I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud. Han var i begyndelsen hos Gud. Alt blev til ved ham, og uden ham blev intet til af det, som er. I ham var liv, og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke.Hvorfor læse i Bibelen? Fordi. Det er hvad vi tænker på vi er. Dvs. Det vi fylder vore hoveder med går ned i sindet og arbejder i vor underbevidsthed. Om vi vil leve efter Guds Ord må vi være fyldt med Ordet. Om vi vil have et sind som er efter Guds vilje må vi grunde/meditere på Guds Ord. Det gør vi ved at læse Bibelens ord. Om vi vil kan vi. Det handler om vor vilje og vore valg. Hvad vi vælger bliver vi.Alt hvad der for ud er skrevet, er jo skrevet Fordi, vi der ved kan lære der af. Så vi med udholdenhed og ved den trøst Skriften giver, kan bevare vort håb


Rom.15:4

Når vi læser i Bibelen, erfarer vi at, Paulus ofte kommer med et Formanings ord, et vejledende ord, eller en opmuntring. Her i afsnittet, Rom 15:4-9. Minder han menigheden om, hjælpsomhed, Enighed, og håbet i Jesus Kristus. Håbet i Kristus! At håbe er i grunden et ret underligt begreb. Det er ikke noget, Man sådan lige kan tage og føle på. Men det er et livs vigtig begreb, for os.En har sagt. Når et menneske holder op med at håbe, holder det faktisk op med At leve. At håbe er en slags forventning. Noget at se frem til. I vort lille skrift afsnit er håbet om talt i flere afskygninger. Bevar håbet. Det var Paulus meget magt pålæggende at, alle bevarede håbet. Mistede man først håbet, til arbejdet, fremtiden, ville alt gå i stå. Paulus siger til os. Bevar håbet gennem skriftens ord.Vær udholdende i håbet. Jesus Kristus er vort håb. Hvor er det let for os, bare at give op. I sær når modstanden (modstanderen) bliver For stærk. Da er vi til bøjelige til at give op, og blive passive, lige gyldige. Vi undskylder os med bla. Vi er kun mennesker, vi har ikke kræfter nok, til at klare Alt dette, vi end står i. Vi giver alt for tidlig op.Menneskelig set har vi måske heller ikke de kræfter, vi kunne ønske os. Men i Guds kraft kan holde ud. Jesus har lovet. Som vore dage er skal vore styrke i Jesus være. Det er ikke i os selv, vi finder styrken. Kun ved at læse skriften og tro på det. Om vi ikke kan læse kan vi lytte. Hvordan skulle vi kunne tage vore egne tanker til fange om vi ikke har nogle andre tanker vi kan sætte ind i stedet for?


Se på Paulus, og andre kristne, der har holdt ud. På trods af deres forfølgelse, valgte de at forblive i udholdenhed. De valgte at holde ud i troen. Vi må også holde ud i troen, og ikke give op så tidlig. Det er jo et levende håb, vi af Gud er kaldet til at, blive i, og leve i. Vi taber hurtig modet om vi ikke har positive tanker. Vi får ikke positive tanker andre steder end gennem Guds levende Ord. Døjer du med modløshed er det vejen at fylde dit hoved med Ordet. Den retfærdige skal leve af tro. Ikke af/på følelser. På/i følelser som bedrager os, lyver over for os. Bilder os ind. Vi ikke magter situationen. Alt formår vi i Jesus Kristus, som giver os kraft. Vær glade i håbet. I Jesus Kristus, den levende Guds Søn kan vi glæde os over, et evigt håb.Det er så stort umuligt at beskrive. Man må selv erfare det, før man kan erfare det. Vi håber ikke på en død gud, eller noget vi har fået fortalt, som gamle legender. Nej. Vi har et Levende Guds håb. Noget der bestås til evig tid. Nemlig Jesus Kristus. Alfa og Omega. Begyndelsen på alt liv. Afslutningen på alt liv. Om vi da i tro holder ud. skal vi være med Jesus i al evighed. Derfor. Vær glad i håbet. Lad os glæde os i Jesus det levende håb. Vi har en Guds Søn, vi kan Sætte al vor håb og tillid til. Håbet over alle håb. I os selv er vi håbløse. Men tror vi, og lever vi i håbet, har vi kun grund til at juble og fryde os, I vor frelses Gud.


Vær rige i håbet. Kan det virkelig lade sig gøre at være rig i håbet? Ja. Om vort håb står til Jesus Kristus og vi lever vort liv i Ham og efter Guds anordninger. Så har vi lod og del i det levende håb. Alt Mit er jeres siger Jesus. Dvs. Vi har ret til hver dag i en hver situation at øse vand med glæde. Øse af glædens håb, Jesus Kristus. Det er ikke små ting der er tale om, men alt Kan vi få om vi beder i tro og fast tillid, til? Til Jesus Kristus Guds levende Søns ord. Hvad verden, som vi er i, end kan tilbyde os, af forgængelige håb, som vi håber på, er intet værd I forhold til den uudtømmelige skat vi har i Jesus Kristus. Verden kan se vældig fistende ud med al dens glimmer og klogskab. Men. Verden og dens falske lykke glimmer Skal for gå. Intet af det forgængelige skal bestå. Det er kun en ting der ikke forgår. Det er vort valg. Det er Valget af det vi sætter vore håb til, vi kommer til at stå til ansvar for. Har vi valgt at sætte hele vort håb til Jesus Kristus.


Jesus er det eneste levende håb. Herren er vor styrke og vor lovsang. Han er blevet os til frelse. Ved at vi tillidsfuldt håber i tro ( Heb.11) har vi liv. Liv i overflod. Guds Ord forgår ikke. Det er evigt. Lad os dog være udholdende i håbet og ikke kaste vort håb på denne Verden. Men sætte hele vort håb til Jesus.


Jesus er vort håb. Vejen Sandheden og det evige liv. Håbets levende Gud fylder jeres hjerter med. Al glæde og fred i troen, så I må blive rige i håbet, ved Hellig Åndens kraft Rom 15:13.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359237

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,72846794128418sekunder