JESUSLIVET - PAS PÅ DIN TEMPERATUR IKKE OVERSTIGER
Vær ikke et termometer.

 

Tilpas jer ikke denne verden men lad jeg forvandle. Rom.12.2

 

 

Vi skal ikke være termometre, men derimod termostater. Termometre aflæser temperaturen, der hvor de er, termostater regulerer den. I grunden hæver de den!

 

 

De fleste af os er lige som termometre, der afspejler det omgivende samfund. Vi køber ting, andre køber, vi siger ting, andre siger, og vi værdsætter ting, andre værdsætter. Jo, der er små variationer i det mønster, men for det meste sætter vi ikke standarten for den verden, vi lever i; vi retter ind efter den. Men det gælder ikke vinderne!

 

Nej, de løfter det hele op på næste trin. De bliver termostater og forandrer de omgivelser, de er sat i. Du kender for eksempel nok den slags mennesker, som hæver den åndelige temperatur i en forsamling eller bestemmer andres holdninger, blot ved deres tilstedeværelse. De bestemmer farten. De øver indflydelse, hellere end de tillader andre at have indflydelse på dem. Paulus' udfordring til romerne drejede sig om at få dem til „at gå fra at være termometre til at blive termostater. Hør engang: „Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne." Rom. 12:2.

 

Gud kalder os til at v ære ægte. Ordet ægte er forbundet med det græske ord for en original og for en forfatter. Vi må læse Guds opskrift for vore liv og så skrive vores egen historie; ikke kopiere nogen andens. Det er at leve. Det er at være en termostat, ikke et termometer!

 

   
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 338779

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41962504386902sekunder