JESUSLIVET - PRØVELSENS HEMMELIGHED.

Prøvelsens hemmelighed.


www.Bibelen.dk


Ædelsten vurderes ikke så meget efter størrelsen, som efter slibningen. Sådan sliber Gud også sine udvalgte, næsten ind til man skulle tro, at det var helt ude med dem, men så får de lov til at komme ud og genspejle solen. Det er Guds mål og lidelserne tillades kun for at det kan nås. Forsøg ikke på selv at bane dig vej igennem, om du kommer til et snævert pas, Gud klarer den sag lige så godt som Han kan frelse dig helt.


Gud ønsker at gøre dig stærk og fuldkommen.

Mange kristne er svage. De tager nemt mod indtryk, men de mister dem lige så nemt igen. Da kan Gud tillade de bliver ført ud i lidelser, hvor Han i kærlighed, lader dem gå gennem sin tugts skole, og det de lærer der glemmer de ikke igen. Det spæde skud skal bøjes af vinden, men det skal den stærke eg ikke. Gud vil. Vi skal stå fast, og det skal kunne siges om os. Gud er midt i den, den skal ikke rokkes. Sl.46.6.


En Afrika-rejsende fortæller om en plante, der aldrig blomstrer i smukt vejr. Der ser helt almindelig ud, men når ørkenens hede vinde begynder at blæse forandres den. Da åbner den lille plante sine grimme blade og forvandles til den smukkeste blomst. Man ved ikke hvorfor det sådan. Den blomstrer kun i stormen.


Når det her liv på jorden, er forbi. Hvor ville vi dog ikke alle ønske at vi havde gjort det. Lad os være standhaftige i den her kostbare tid, som så snart er forbi. Her må det være strid, men det er evig herlighed ved Jesu Kristi åbenbaring. Ham være, æren, og al magten i al evighed.


Jesus vokser, mens vi dør bort fra os selv, og alt det som holder os fanget her på jorden. Men, Gud er stærk, rig nok til ved Jesus Kristus at føre os helt ud igennem vore prøvelser. Husk på det er troen der prøves i os og ikke os som mennesker også selvom vort kød(os) mærker smerterne.


Hold ud du hårdt prøvede sjæl.

Vi har det allerbedste i vente. Jesus henter snart sin menighed hjem til sig. Hele vejen går Han med mig, oh hvor kan jeg ønske mere?

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 369760

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,91077303886414sekunder