JESUSLIVET - PRISEN FOR ET MENENSKE.

Prisen for et menneske.


www.Bibelen.dk


Jesus Havde Johannes og Judas som nære venner. Apg 10.3. Peter Jesu nære ven og decibel blev sendt til hedninger.


I dag er Gud den samme.

Han gør ingen forskel. Han udøver sin ret i dag. Han giver os nære venner som vi kan være sammen med. Vi har få nære venner. Det havde Jesus også. Han havde kun en Johannes der lå op ad hans brystkasse. Dog kunne Han ikke betro sig med alt til ham.


Derfor. Søg du først Guds rige og Hans retfærdighed, nemlig Jesus Hans Søn. Så får du alt andet i tilgift. Dette gøres i konstant bøn, under taksigelse og tilbedelse. Husk også dit lønkammer.


Gud kender vore behov.

Gud i Jesus elsker os med ærlig kærlighed. Vi skal ikke leve op til Guds kærlighed. Skal vi det overfor vore forældre?


Jesus vil gerne være din fortrolige nære ven.

Fordi. Jesus elsker dig som du er vil Han det. I joh. Står der fortalt om den decibel Jesus elskede. Elskede Han så ikke alle andre? Det gjorde og gør Han. Her vil Han fortælle os at det er naturligt at vi har venner som står os nærmere end andre kan gøre.


Vi skal ikke være bange for at vore fortrolige venners gensindige kærlighed er forkert. Vi kan ikke rumme alle på samme måde som vore nære venner, og de er få, ofte kun en håndfuld. Ofte får vi venner som er lige modsat os selv, netop fordi vi på denne måde kan hjælpe hinanden, hvad den ene ikke har, det har den anden.


Den der elsker. Joh.13.26.

En ven kan være meget tæt på os. Jesus vil også være helt tæt på os. Han vil være nær og intim sammen med os i sin Ånd. Vandrer vi Ånden, da lad os også lever i Ånden, nær tæt sammenmed Jesus.


Det du drages af er du en del af.

Judas var på afstand af Jesus. Han var draget af begæret efter penge og stak ofte hånden ned i pengepungen og tog noget ussel mammon til side til sig selv. Men Jesus betroede ham alligevel pengepungen også selvom han vidste han skulle forråde ham. Sådan er Jesus. Han sætter ofte mennesker til at forvalte ting stik imod al menneskelig sund fornuft. Netop for at vise sin kærligheds tillid til alle.


Jesus bød Johannes tage sig af nogen hans mor og vennerne. Gør vi det? Det vil sige. De der lever tæt på sammen med Jesus får også tjenester. Det vil sige. Man får ikke noget betroet, som en tjeneste er, om man ikke lever/vandrer i Ånden i Jesus.


En af de tjenester Jesus sætter højt er. Omsorg, barmhjertighed. Vi er hinandens lemmer som medhjælpere.


Joh.20.1-4. Joh. Var tæt på Jesus og fulgte Ham. Gør vi det?


Og det fortsætter efter graven. Hvor er du selv henne i dag? På frastand eller nær Jesus?


Joh. 21. 1-65 i sær vers 5. Der ser vi der var 7 personer. menigheden osv hvad vi ved og tallet 7.


Hvordan med dig. Forråder du du Jesus?

Joh 6. 60-71.


Judas var hans ven men var en djævel der var fyldt med løgn og bedrag. Hvordan har du det? Forråder du dine venner ved at sladre?


Mat. 3. 5.14-26.


Har du solgt din ven Jesus for noget andet?


Åb. 7.23 ser du dette?

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362728

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38155579566956sekunder