JESUSLIVET - RÆK, STRÆK UD EFTER..

Når Jesus kommer vil Han fortælle os altÅr 1889


www.Bibelen.dkNår han kommer, vil han fortælle os alt. (Joh 4:25) I må have bemærket at nogle store og mindeværdige udtalelser i Det nye Testamente blev udtalt ufrivilligt. 'Den mand tager imod syndere' (Luk 15:2); 'det er bedre for jer, at én mand dør for folket' (Joh 11:50); 'andre har han frelst, sig selv kan han ikke frelse'; 'han er jødernes konge' (Luk 23:38). Så her har vi en samaritansk kvindes udtalelse, en meget vigtig udtalelse. De ventede en profet,(5.Mos 18:15), for de anerkendte ikke de passager i Esajas, etc., hvor Messias fremstilles som lidende og døende. I dag har vi tænkt på hans gerning som Præst, og på Hans Offer, og ofte tænker vi ofte på ham som en Konge eller som en Giver af gaver. Men lad os nu tænke på Ham som en Profet og tage kvindens sandfærdige udtalelse op - blot vil vi i dag anvende den på Hans Andet Komme, og lad os se, hvordan Kristus så vil udøve sin gerning som Profet. Han vil komme i herlighed, og vi skal være med Ham i Hans Kongerige. Det nye Jerusalem beskrives på én gang som en By og et Paradis. Vi skal gå mange ture med Ham, 'for han skal bo hos dem'; og da er det, at vi skal finde Joh. 13:7 og 11:40 fuldstændig opfyldt. Han vil forklare betydningen af Forsynet, hvad enten det syntes dunkelt, personligt eller alment. 'Han vil fortælle os alt' om Sig Selv. Det vil være som på Forklarelsens Bjerg, hvor de talte med Ham, og som da Moses gik op på bjerget i fyrre dage og nætter.


Kristus er profeten, som ved Sit Ord og Sin Ånd afslører Guds vilje. Den dag skal vi kende Ordet i hele dets betydning. Han vil forklare os de dunkleste steder. Han vil forklare Ezekiels tempel for os, slægtsbøgerne i 1. Krønikebog etc. og vise os det guddommelige formål med det hele. Han vil vise os 'Guds hemmelighed fuldbyrdet' og som i 2. Pet. 1:19 skulle 'profeternes tale' være indtil 'Morgenstjernen bryder frem, så nu skal Han Selv være vores Bibel. Oh, netop på grund af dette håb, fremskynd da den dag! Han vil opklare alle vanskeligheder ved tekster, doktriner, forsynets prøvelser i vor lod, og vi skal sige lige som Job (42:3) 'Jeg har talt om noget, jeg ikke forstod, om ting, der var for underfulde'. Skynd jer frem, for selv denne fest i dag med det brudte brød og vinen holder vi kun, til noget bedre kommer nemlig Ham Selv. Så vi studerer kun Ordet og Ritualerne og bliver forvandlede deraf (2.Kor 3:18) til Han Selv kommer, hvor vi på én gang (1.Joh. 3:2) 'skal blive ligesom Ham'. På den dag skal Es. 29:18 gå i opfyldelse: 'De døve skal høre, hvad der står i bogen, og de blindes øjne se trods mulm og mørke' for Helligåndens fylde skal komme til os fra Ham. Skynd jer frem, for så vil (Åb. 7:17) 'livets kildevæld' være vores; opdagelser af Guds navn og hjerte; vers som Joh 3:16 skal blive forklaret for os. Der er meget i Åb 3:12 at vente spændt på. Skynd jer. Dagen er nær. Hold jer tidens tegn for øje: slutningen på de tolv hundrede og tres dage nært forestående, folkenes angst', de tre urene ånder, manges løben omkring, kundskaben forøget, Evangeliet prædiket for alle folkeslag. Tidens ende er nær.


Oh I arbejdere, - ældste, lærere, missionærer, Han vil så fortælle jer om frugten af jeres arbejde, skønt I ofte siger, 'jeg har slidt forgæves'.
Oh synder, kom hurtigt til Ham, hvis død vi har forkyndt i dag. Der er 'ikke frelse andre steder'. Han vil modtage dig, og din sjæl vil blive oplyst og oplært af Profeten 'i de kommende tidsaldre'. Hvis du ikke gør, vil du blive vejet og fundet for let, når dine tidligere venner er hævet over engle; alt sammen fordi, du ikke ville tage nøglen, som åbner døren, Kristus Selv. 'Og er vort Evangelium tilhyllet, er det kun tilhyllet, for dem der fortabes.' Satans store mål er at blinde dig, til det er for sent.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362098

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,28924608230591sekunder