JESUSLIVET - REFLEKTION.

Refleksion


År 2010


www.Bibelen.dkJeg vil gerne du lige stopper op, og nøje læser det her. Tager det til dig og reflekterer (tænker nøje) over det. Det er meget mere i det end du i første omgang ser.


Du tager farve efter de blomster du er sammen med, I drikker af samme vand, står i samme jord. Har nøjagtig samme vejrforhold og vækstbetingelser. Kan en plante selv bestemme hvor den vil plantes? Kan en plante sige, jeg vil ikke være den plante jeg er, jeg vil være noget andet? Kan en plante sige, nu vil jeg flytte i ny jord?


Hvem vander planten? Hvem giver gødning/mad? Hvem søger for plantens opvækst så den bære sin frugt? Kan en gulerod, som ikke ses andet end toppen være en ært der både ses med blomster og ærter på?


Har du prøvet at omplante en gulerod? Hvad bliver den så lige til? Har du forsøgt på at få baner ud af en viol? Kan det lade sig gøre?


Nej vel. Hvorfor mon så mange har så travlt med at omplante blomsterne i haven og forsøge på at få både sig selv og andre til at se ud som de er noget andet end den de er?


Skal en blomst omplantes må der komme en ude fra, Jesus, og tage den op og omplante den.


Husk på det er gartneren, Gud. Der bestemmer hvilken art den enkelte skal være og hvor den enkelte skal plantes. Det er Gud der vander og giver livsvæksten.


Det er muligt vi kun ser en top, som på en gulerod, men roden er velsmagende og god. For øvrigt er du tilfreds med evt. kun at være som en top? Men, først skal den jo sås. Så skal den vandes og gødes. Ukrudt skal tages bort ellers bliver den kvalt. Derefter skal den passes og plejes ind til høsttiden kommer. Når solen er for stærk er det nogle gange nødvendigt at der sættes en skærm op for at skærme den. Er du en skærm? Andre gange blæser det for meget så må den støttes. Er du en støtte?


Jeg må spørge. Holder du øje med planterne i Guds have? Er du et værn for dem? Og lader du dem vokse op lige der hvor de er. Uden du forsøger på at plante dem om og plante dem andre steder end der hvor Gud har sat dem?


Dagen refleksion.


Vingårdens arbejdere i haven.


Dig som den barmhjertige.


Hvad gør du? Det er ikke hvad du siger, du og andre burde gøre, og evt. har gjort. Det er hvad du gør lige nu, det drejer sig om.

HVAD HAR DU GANG I?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 363511

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44603586196899sekunder