JESUSLIVET - REGNSKABETS TIME.

Regnskabets time


År 2010


www.Bibelen.dkPå dommens dag skal mennesker aflægge regnskab for ethvert tomt ord, de har talt. (Matt 12,36)


Tomme ord hører vi så ofte. Jeg hellere være sammen folk der siger lidt, og det de siger er sandt, eller ligfe fra hjertet af. Men, hvad hjertet/sindet er fyldt af vil munden løbe over med.


Ord kan dræbe, ord kan give liv.


Nogen beder da morgen og aften bøn, ja endda bordbøn. Men de forbander Gud gang på gang med deres mange bande ord. Hvordan skulle Gud da kunne give dem bønnesvar når de velsigner det ene øjeblik og forbander det næste øjeblik.På dommens dag skal mennesker aflægge regnskab for ethvert tomt ord, de har talt. (Matt 12,36)


Hvor mange tror på Ordet? Tror på det er Sandt?

Få gør det. De ved desværre ikke at Gud mener sine Ord. Mange kristne bruger andre mindre grimme ord så som sørme osv. Hvad har søren med Gud at at gøre? Osv.


Hvis alle var så kristne som de giver sig ud for ville verden jo se helt anderledes ud i hverttilfælde inden for de kristnes rækker. Hvorfor skal vi tillade en hel masse slang ord, som fatisk udspringer fra grimme ord (bande ord) florere i vor midte?


Hvordan skulle verden (ikke troende) se Lyset i os, om vi med vor mund bekender noget helt andet end det Gud igennem sit Ord viser os?


På dommens dag skal mennesker aflægge regnskab for ethvert tomt ord, de har talt. (Matt 12,36) Dette skriftsted gælder ikke kun de ikke frelste. Det gælder i høj grad de kristne.

Vi vil blive dømt for hvet et unødigt ord vi har talt.


Det er mange gange langt bedre at tie helt stille og lægge sagerne frem for Gud i Jesu navn og så lade dem ligge der end at bruge alle de unødige ord.


For øvrigt. At være Kristen= være Jesu Kristi efterfølger, også i vore ord. Fra dit hjertes sind udspringer diner tanker og fra dine ord.


På dommens dag skal mennesker aflægge regnskab for ethvert tomt ord, de har talt. (Matt 12,36)


Hør Hans Ord i dag medens det er dag. Snart kommer dage hvor ingen mere kan høre. Vær du den der hører og gør derefter så skal du få løn i stedet for at stå tomhændet når Gud dømmer dine ord. Ja, også dine handlinger.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362499

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37688803672791sekunder