JESUSLIVET - RENS DIG.

   Rens dig


 www.Bibelen.dkKære læser. Har du set dig selv i et spejl i dag? Det er ikke det spejl der hænger på din væg jeg sigter til. Det er Ordets spejl. Hvad siger Ordet du skal gøre i dag? Er det noget du skal have renset ud i?


Alt for mange kristne vader stadig rundt i et gammelt liv som en have der er helt groet efter i skidt. Mange er ligeglad med deres jord som er over begroet med ukrudt og det er ukrudt som smider en masse frø over i naboens elles så rene og gode jord. Mange kristnes liv er som mælkebøtters afblomstrede hoveder de smider frø som flyver af sted med vinden, verdens vinden som med glædes pust bærer alt ondt i Guds øjne.


Derfor denne opfordring i dag til at få renset ud i haven og gøre som Ordets spejl viser dig du skal gøre. Vend dig ikke bort igen og glem ikke hvad du så i spejlet. Det er dig der skal arbejde på din sjæls frelse ved at du renser ud i dit liv får dit ukrudt bort.


1kor.5.6-7. Rens ud i din gamle surdej. Alt er blevet nyt. Da du kom til tro på Jesus Kristus blev du en hel ny skabning i Kristus, ikke bare en hvilken som helst navne kristen som tror på en død Gud du blev aktiveret, levendegjort af Jesus og Han forventer at du arbejder i Hans vingård (joh.15). Jesus vil du skal rense ud i al gammel surdej. Alt det gamle tages op med rode. Jesus vil et rent folk som ikke tillader surdej og ukrudt blomstre. Det gælder også i dine tanker. De gamle tanker du engang levede i og var en del af er jo døde sammen med Jesus på korset så derfor må de også hives op med rode og Guds nye rene Ord må bo i dine tanker i stedet fro.


Desværre sidder synderen, mange steder, stadig i menigheden med de sænkede dørtærskler. Med livs farlige med surdej til følge v9-11 Jag trælkvinden ud hold jeres sti ren besmit ikke den rene dej med surdejen. Døm/bedøm dem som er i kirken døm ikke verden. Døm ikke verdens folk kun i kirken. Vi har et ansvar til at fjerne den onde horkarl. Den horkarl som bedriver hor og utroskab med løgnens gud.


Det er ikke helt nok med at du renser ud i dit eget liv og holder dit tempel rent for Herren du har et stort ansvar for din næste. Din næste er også skabt i Guds billede og dit ansvar er at få så mange som mulige med på vejen til Himmelen. Ingen heller ikke du lever for sig selv som kristne alle lever vi for Jesus Kristus og Han i os lever for alle andre også. Men før du kan gøre noget må du lære lidt om hvordan du gør, så du ikke selv falder i og bliver slået omkuld af fjendens hær.


Tit.3 .10-11. Først forsøg med formaning, ellers må du vende ham ryggen og derved vaske dine hænder. 1kong. 21.1-22. Lader du dig lokke af den falske dronning. En svag mand lader sig underkue af den stærke kone den svag bøjer sig for uretten og er passiv tilskuer til surdejens virkning. Stå op bliv lys, vær dog salt. Du er ansvarlig.


V 23-25. Hvem er din kone. Menigheden er Jesu kone, hvilken konge er du under? 1.kor11.3.efs 5.23. Ægte manden beskytter sit hus. Jesu ægte mand beskytter menigheden, konen. Kristus i manden beskytter menigheden. Du som Jesu Kristi lem er den der skal være med til at beskytte menigheden mod ondt og jage trælkvinden ud med hendes sur dej.


Lad os ikke hindre Herrens fuldkommende lov i at være aktiv ved selv at forblive passive


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362089

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4813449382782sekunder