JESUSLIVET - RUMOPDELT..

Rumopdelt.


       www.bibelen.dk1.Kor. 12. 25-27.


At der kan være nogen opdeling i kroppen er ufatteligt, medlemmerne skal have den samme omsorg for hinanden. Hvis et medlem lider, alle lider sammen; hvis et medlem er beæret, alle glæde os sammen. Nu er du i Jesu Kristi legeme og medlem af det.


Dette kan kun lade sig gøre om alle er i samme Ånd. Alt det med organnationer, og så forsøge på at få ens retningslinjer, med helt ens koncepter, er ikke at at have samme Ånd. Det er Åndens Herre Jesus der ved at at udgyde sin Ånd i vore hjerter der holder hele Hans legeme sammen i Hans kærligheds enhed. Romer. 3. 1-31 Så hvilke fordele har Jøde? Eller hvad er værdien af omskæring? Meget på alle måder. Deres Troløshed ophæve den trofasthed. På ingen måde! Lad Gud være sandt selvom hver var en løgner, som der står skrevet: "Det kan du være berettiget i dine ord, og fremherskende, når du bliver bedømt." Men hvis vores uretfærdighed tjener til at vise Guds retfærdighed, hvad skal vi sige ? At Gud er uretfærdig at påføre vrede på os? (Jeg taler i en menneskelig måde.)


Hvilke fordele synes du, du har i forhold til andre, det gælder både i forhold til kristne og ikke kristne?


Er vi ikke slemme hurtig at dømme vor næste. Sige eller tænke. Det der kan man da ikke som kristen og hvis de ikke holder op med det og det går de fortabte. Har vi nogen fordele at rose os af? Vi har kun en ting vi kan rose os af. Det er Jesus og Hans Evangelium til vor frelse og intet andet.


Apg 4.32. Nu var det antal af dem, der troede af ét hjerte og sjæl, og ingen sagde, at nogen af de ting, som tilhørte ham, var hans eget, men de havde alt til fælles.


Siger vi ikke ofte. Det er mit hjem. Det er mine ting. Har vi så meget fælles i dag, som de første kristne havde. Er det i grunden nødvendigt at vi alle skal have de samme ting som naboen, kunne vi ikke dele i dag?


Kunne vi ikke dele med hinanden i stedet for alle skulle indvistere i samme ting? Hvorfor er der ikke dette fællesskab med hinanden i dag?


Er kærligheden så lille i blandt os at vi ikke engang længe kan have ting til fælles ?


Apg. 2. 46-47 Og hver dag, der deltog i templet sammen og bryde brød i eget hjem, de fik deres mad med glad og generøs hjerter, priste Gud og har tilslutning hos alle de mennesker. Og Herren tilføjede hver dag flere til deres antal fra dag til dag blev flerte og flere reddet/frelst (zozo).


Stop op.

Ransag dog dit eget liv, vær ærlig. Ingen kan se hvem du er som lige har læste det her vel? Gud ser dig nu. Og spørgsmålet er til dig. Hvad har du tænkt dig at gøre ved dit liv? Din holdning overfor andre? Deler du dig selv, alt du har med din næste?


Hvorfor skulle jeg det, når de andre ikke gør det?

Fordi. Det er dig Jesus vil have til at vise de andre vejen, ved at du selv er et lys for andre, ved at du gør hvad Jesus i Ordet siger.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362097

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49526906013489sekunder