JESUSLIVET - SÆLG IKKE DIN ARV.
   

Jan Lund Nissen 2011.
Sælg ikke din første fødsels ret.
Du kan meget nemt komme til at sætte din arv på spil. Dit evige liv står på spil om du ikke bevidst fravælger, verdenslivet. Synden og dødens vej.
Gud godtager ikke dine undskyldninger om, du var svag, du magtede ikke at sige nej. Det skyldes din fortid, du kan ikke gøre for det. Gud siger. Sæt ikke din første fødsels arv på spil.

Du ved, Brændt barn afskyr ilden. Har du først brændt dig godt og grundigt på dine synder, som du i grunden nok ved er udenfor Guds vilje, vil du afsky dem, du vil gå langt uden om dem. Men så længe du fortsat leger med ilden/synden vil du fortsætte med at brænde dig. Du kommer ikke videre i dit liv så længe du tillader synden at styre dig. Du vil altid ende med håret i postkassen om du ikke vender dig om.
Du kan ikke forstå hvorfor du ikke kan rette dig selv op, du kan ikke forstå hvorfor det altid på en eller anden måde går galt for dig. Det gør det så længe du ikke har Jesus med dig i de ting du bevidst vælger at leve i og gøre.
Jesus siger mange gange i Bibelens rene Ord at Han tilgiver gerne synder uden at bebrejde dem for noget som helt men Han siger også noget andet. Jesus siger, gå så og synd fra nu af ikke længere. Dvs. Man skal vende sig bort fra de ting man ellers levede i før.
Jesus godtager heller ikke en person der nok på en eller måde tror lidt på Gud, og håber på en plads i Himmelen på trods af. Jesus siger vi skal vandre/leve i Guds lys. Hvem er så lige lyset i dit liv, om du fortsætter med dit liv som du altid har gjort?
Gud vil retfærdighed og et retfærdigt liv. Du er uretfærdig mod Gud din Far, ved ikke at ville gå Hans vej og leve det nye liv sammen med Jesus som Gud har tilbudt dig.
Gud hader synd, men Han elsker synderen.
Mit budskab er. Hvorfor vil du give afkald på din første fødsels ret ved at fortsætte med dit liv syndens lyster og lidenskaber. Vend om, bliv færdig nu med dit eget liv, og lev i stedet for Guds retfærdige liv i Jesus Kristus.
Gud kender dig. Han ser lige forbi alle dine undskyldninger, om grunden til dine valg. Han ser dig lige ind i øjnene lige nu og spørge dig. Hvorfor leger du med ilden? Hvorfor vil du ikke tro på Min Søn Jesus Kristus og følge Ham? Hvad Har Jeg Gud, din Far dog gjort dig siden du fravælger Mig og sætter din arv på spil?
Til Adam og Eva sagde Gud. Hvorfor gemmer I jer? Til dig siger Gud det samme. Hvorfor gemmer du dig? Til Kain sagde Gud. Hvorfor skueler du? Til dig siger Gud. Hvorfor skueler du? Hvorfor ser du ikke Mig din Far og Gud i øjnene?


Hvad har Jesus gjort dig siden du fortsætter dit eget liv?

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358461

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,3056612014771sekunder