JESUSLIVET - SØG I TRO.

Søg i tro


www.Bibelen.dk


 

Det er ikke din mening, eller synsvinkel på Guds Ord der gør forskellen. Det er den levende tro, født ved HelligÅnden inde i dig, der gør at du er det Guds Ord siger, og får det troen i dig forventer fra Gud.

 

Derfor er det vigtig at lade sig fylde op af Guds ord, ved daglig Bibellæsning og bøn. Du bliver en del af det du hører og ser. Du kan faktisk selv bestemme en del af hvor meget du får, af alt det du hører og læser om Guds gaver. Din tro kommer af det du hører.

 

Søg Guds rige først, før du søger alt det du ser i den her verden.

Om du virkelig søger Gud vil du ikke gå skuffet bort. Det er som det står i. Matt.7. ” Den, som søger, skal finde. Den, som banker på, for ham skal der lukkes op.”

 

Jesus er din dør.

Jesus er din dør ind i Guds rige, ikke det du tror, set ud fra din egen synsvinkel. Guds Ord er levende, derfor siger vi også. Levende tro. Det er kun Guds Ord der forvandler dig indefra, så Jesus ved HelligÅnden levr ud gennem det du læser, lærer og tager imod i tro. Læs selv i følgende og erfar Guds ords forvandlende kraft i dit liv. Jak 1:21-22. og 1 Pet 3:4. og 1 Pet 1:22-25. og 1 Pet 2:1-3. og Rom 1:16-17.

 

Spis selv.

Det er så vigtig som noget kan være at du lærer at spise selv. Og du lærer at tygge Guds Ord ved du lader det vokse sin vækst inde i dig. Du skal ikke bare læse i Bibelen fordi, det skal man jo som kristen. Mange læser og hører uden de oplever nogen forvandling fordi. De gør det som et religiøst ritual, noget som de mener de forpligtet til ellers er de jo ikke rigtige kristne underforstået med. Ellers har de jo ikke noget at snakke med om når andre kristne snakker om Bibelen. Det kan nemt blive til teori, noget du ved står i Bibelen men alligevel synes du ikke det virker i dit eget liv. Pas på du ikke ligner en skriftklog som ved en masse men ikke har livet inde i sig.

 

Se her hvilke gaver Gud gennem sit Ord har til dig.

Guds Ord er til hele dit menneske (ånd, sjæl og legeme).

1 Tess 5:23-24.


Troen, er en gave du modtager fra Gud, når du høre hans ord.

Rom 10:17.


Troen, er noget Gud har tildelt enhver som tror, også dig.

Rom 12:3.


Ånden modtager du, når du i tro hører Guds Ord.

Gal 3:1-9.I tro kan du modtage, alt det Gud har til dig.

Joh 1:12-13.

 

Når du, i tro har modtaget noget fra Guds Ord, del det med andre.

Rom 1:9-12.


I Kristus Jesus, har du fået en dyrebar tro, så du kan modtage alt fra Gud.

2 Pet 1:1-11.

 

Det er kun en Herre og en Gud.

" I kalder mig Mester og Herre, I har ret, thi jeg er det" joh. 13.13

"...”Lad Kristi ord i rigt mål bo hos jer, så I med al visdom lærer og påminder hverandre med salmer, hymner og åndelige sange og synger med taknemmelighed i jeres hjerter for Gud.” Kol. 3,16

 

Lad Jesu Kristi Ord bo i dig.

Der findes ingen større forhindring for det åndelige liv, end den, at forsømme samfundet/fællesskabet med Gud i hans Ord. Vi har som åndelige nye skabninger behov for Guds levende Ord. Det er livsvigtig for at troens liv kan overleve. (se evt. 1 Pet. 2,1-5).

 

Uden du lever i Ordet vil du simpelthen dø, åndelig talt.

Du slår det levende liv ihjel som du fik da du kom til tro om du ikke går ind under det du læser og hører og tillader Ordet gøre sin virkning i dig, så du forvandles i dit sind. Det er fra dit hjerte/sind dine tanker kommer, fra dine tanker taler og lever du dit liv.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362699

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38381600379944sekunder