JESUSLIVET - SAMEL DIG IKKE SKATTE

Saml dig ikke skatte


www.Bibelen.dkSaml jer ikke skatte på jorden, hvor møl og rust fortærer, og hvor tyve bryder ind og stjæler, men saml jer skatte i Himmelen, hvor hverken møl eller rust fortærer, og hvor ingen tyve bryder ind og stjæler. Fordi, hvor din skat er, der vil også dit hjerte være. Matt. 6:19-21.


Hvad skal du med dine penge? Det er ikke synd at være rig. Se selv i Gt hvor rige mange var. Abraham var meget rig. Gud under os også rigdom.


Du som tror på Jesus er Guds forvalter af de betroede midler du har fået stillet til din rådighed. Du kan ikke leve som frådsere og bare købe en hel masse døde ting til eget forbrug, uden du først spørge Gud Herren til råds. Selvfølgelig skal du have til dagen og vejen. Men mange gange synes du. Det og det vil du bare have og når du så får det, bliver du ret hurtig trætte af det og vil have noget andet og nyt ingen.


Du gør måske som mange andre kristne har prøvet. Du beder gud. Velsign nu de og de ting som jeg har købt. Men du glemte at spørge Gud inden du købte tingene. I virkeligheden er det dit køds begær efter verdens ting og, det usle mammon, som gør at du higer efter en hel masse ting, som kun er døde ting.


Du tænker. Ja men jeg må da se at få lidt lagt til side til sløje tider, det på trods af du siger. Gud søger hver dag for dig. Du ser nok de fattige sultne men du tænker, jeg har ikke råd til at hjælpe min næste, hvad så med mig selv, jeg skal jo også leve.


Jesus siger til dig.

Saml jer ikke skatte på jorden, hvor møl og rust fortærer, og hvor tyve bryder ind og stjæler, men saml jer skatte i Himmelen, hvor hverken møl eller rust fortærer, og hvor ingen tyve bryder ind og stjæler. Fordi, hvor din skat er, der vil også dit hjerte være. Matt. 6:19-21.


Hvor mange gange er du ikke bekymret for at tyven skal bryde ind og stjæle dine ting og penge? Du har måske oret mange penge på din sikkerhed alarm osv. Du tænker ofte på. Ja man hører jo så meget om hjemmetyverier, uha hvad nu om det sker for mig.


Din usle mammon har bundet dig i angst for at de skal blive røvet fra dig.


Hvad vil du gøre ved det Jesus ved HelligÅnden, lige nu siger til dig?


Jesus siger. Følg Mig Jesus.


Kan du tage andet med dig i himmelen end de mennesker du vinder tilbage til Gud, ved din barmhjertigheds gerning gjort i kærlighed til din næste?


Det er ikke dine mange ord der gør en forskel, det er dine handlinger.


Husk Ordet i dag til dig.

Saml jer ikke skatte på jorden, hvor møl og rust fortærer, og hvor tyve bryder ind og stjæler, men saml jer skatte i Himmelen, hvor hverken møl eller rust fortærer, og hvor ingen tyve bryder ind og stjæler. Fordi, hvor din skat er, der vil også dit hjerte være. Matt. 6:19-21.Hvor er dit hjerte?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 366400

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33999180793762sekunder